„Bayern“ sirgaliai šiemet R. Lewandowskio nesulauks

Dortmundo „Borussia“ generalinis direktorius Hansas-Joachimas Watzke paskelbė, kad „Borussia" puolėjas Robertas Lewandowskis vasarą nepersikels į bavarų klubą.

Daugiau nuotraukų (1)

„Reuters” ir lrytas.lt inf.

Jun 10, 2013, 11:41 AM, atnaujinta Mar 5, 2018, 5:32 PM

Anksčiau buvo manoma, kad sezoną su pagrindiniais trimis trofėjais baigęs „Bayern“ klubas pasipildys ir 24-erių lenku. Miuncheno komanda jau yra iš „Borussia“ ekipos persiviliojusi Mario Goetze, todėl „Bayern“ sirgaliai jau laukė ir R. Lewandowskio.

„Jis tikrai 2013 metais nepersikels į Miuncheną. Tai galutinė informacija. Apie tai informavome Robertą bei jo patarėjus“, - „Bild“ teigė H. Watzke.

Šiemet Čempionų lygos finale 1:2 Miuncheno „Bayern“ komandai pralaimėjęs „Borussia“ klubas jau svarstė galimybę parduoti žaidėją, kai šis nesutiko pratęsti kitame sezone galioti baigsiančio kontrakto. Lenkijos rinktinės žaidėjas yra teigęs, kad ketina persikelti į norimą klubą, tačiau H. Watzke tvirtino, kad „Bayern“ niekada nepateikė formalaus pasiūlymo.

„Žaidėjui nėra draudžiama išreikšti tokio noro. Jeigu R. Lewandowskis nori vykti į Miuncheną, kitąmet turėsime tam dar vieną progą“, - kalbėjo „Bayern“ generalinis direktorius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.