Europos U-19 futbolo čempionate Lietuva susitiks su olandais, ispanais ir portugalais

Penktadienį Kaune ištraukti Europos U-19 futbolo čempionato Lietuvoje burtai, kurie lėmė, kad A grupėje Lietuva susitiks su Ispanijos, Nyderlandų ir Portugalijos U-19 rinktinėmis. B grupėje kovos Serbija, Turkija, Gruzija ir Prancūzija. 

Europos U-19 čempionate komandos bus suskirstytos į dvi grupes po keturias komandas.<br>LFF.lt/ V. Knyzelis
Europos U-19 čempionate komandos bus suskirstytos į dvi grupes po keturias komandas.<br>LFF.lt/ V. Knyzelis
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 14, 2013, 11:57 AM, atnaujinta Mar 5, 2018, 1:19 PM

„Yra kaip yra, burtai yra burtai. Nė vienos komandos negalima nuvertinti. Ypač ispanų, kurie yra Europos čempionai", - iškart po burtų traukimo ceremonijos kalbėjo Lietuvos U-19 rinktinės vyriausiasis treneris Antanas Vingilys. 

„Čia silpnų komandų nėra, prie lyderių priskirčiau ispanus ir portugalus, taip pat olandų negalima nurašyti. Portugalai ir ispanai labai sėkmingai žaidė grupių etape. Tačiau tuo bus tik įdomiau, pamatysime, ką mes sugebame", - kalbėjo A. Vingilys. 

Ketvirtadienį komandų atstovams buvo pristatyti būsimų varžybų organizaciniai kontūrai - stadionai, treniruočių aikštynai, kiti su varžybomis susiję niuansai.

Tarp svečių yra ir vienas gerai futbolo pasaulyje žinomas veidas. Prancūzų reikalus derina buvęs šios šalies rinktinės ir Miuncheno „Bayern“ gynėjas Willy Sagnolis. Jis Prancūzijos futbolo federacijoje dirba jaunimo rinktinių direktoriumi.

Su komandų atstovais ketvirtadienio vakare susitiko UEFA Jaunimo ir Mėgėjų komiteto vadovas Claudio Negroni, Europos U-19 futbolo čempionato Lietuvoje direktorius Mindaugas Verbickas bei Lietuvos futbolo federacijos (LFF) generalinis direktorius Edvinas Eimontas.

M. Verbickas rinktinių delegatams pristatė Kauno, Alytaus ir Marijampolės stadionus, supažindino su kitais čempionato nuostatais ir ypatumais.

Ketvirtadienį buvo ištraukti treniruočių aikščių burtai. Aštuonių šalių komandos treniruosis aikštėse Kaune, Jonavoje ir Prienuose. Penktadienio ryte UEFA bei komandų atstovai planuoja vizitus po aikštynus.

Europos futbolo U-19 čempionatas vyks liepos 20 - rugpjūčio 1 dienomis Kaune, Alytuje ir Marijampolėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.