C. Ancelotti taps Madrido „Real“ treneriu, A. Villas-Boasas viliojamas į Paryžių

Jau artimiausiomis dienomis Madrido „Real“ turėtų paskelbti apie naująjį trenerį. Neabejojama, kad Jose Mourinho įpėdiniu Madride taps italas Carlo Ancelotti, pastarąjį sezoną treniravęs „Paris Saint-Germain“.

C. Ancelotti persikels į Madridą.<br>AP asociatyvi nuotr.
C. Ancelotti persikels į Madridą.<br>AP asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 17, 2013, 5:02 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 10:50 AM

Užsienio žiniasklaidoje rašoma, kad „Real“ klubo generalinis vadybininkas Jose Angelas Sanchezas tris dienas viešėjo Katare, kur derėjosi su Paryžiaus klubo vadovais, kad šie leistu C. Ancelotti vykti į Madridą.

Be to, savaitgalį „Real“ prezidentas Florentino Perezas viename Madrido viešbučių buvo susitikęs su C. Ancelotti agentu Ernesto Bronzetti ir aptarė būsimo kontrakto detales.

Teigiama, kad C. Ancelotti paprašė F. Perezo, kad „Real“ įsigytų du naujus žaidėjus - Turino „Juventus“ saugą Arturo Vidalį ir „Napoli“ puolėjo Edinsoną Cavanį.

Tuo tarpu, PSG klubas taip pat aktyviai ieško naujojo stratego. Pagrindinis Kataro šeichų remiamo Paryžiaus klubo taikinys - „Tottenham Hotspur“ strategas Andresas Villas-Boasas. Tačiau norėdami įsigyti 35-erių portugalą, kurio kontraktas su Londono klubu galioja dar dvejiems metams, PSG savininkai turės pakloti nemenką išpirką - 12 milijonų eurų.

Prancūzų spauda rašo, kad A. Villas-Boasas linkęs priimti Prancūzijos čempionų iššūkį ir kartu į Paryžių norėtų pasiimti „Tottenham Hotspur“ puolėją Garethą Bale'ą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.