„Manchester United“ stratego D. Moyeso „Premier“ lygos starte laukia košmaras

Naujojo „Manchester United“ stratego Davido Moyeso Anglijos „Premier“ lygos sezono pradžioje laukia didžiulis išbandymas. Trečiadienį paskelbus čempionato tvarkaraštį paaiškėjo, kad „Raudonieji velniai“ per penkis pirmuosius mačus susitiks su Londono „Chelsea“, „Liverpool“ ir savo amžinais priešais „Manchester City“ futbolininkais.

A. Fergusono klonu vadinamo D. Moyeso laukia itin įtempta Anglijos „Premier“ lygos sezono pradžia.<br>AP
A. Fergusono klonu vadinamo D. Moyeso laukia itin įtempta Anglijos „Premier“ lygos sezono pradžia.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

AP ir lrytas.lt inf.

2013-06-19 16:34, atnaujinta 2018-03-05 09:02

Toks tvarkaraštis į D. Moyeso gyvenimą įneš daug daugiau streso, tačiau jo ir taip per akis. Juk 50 metų futbolo specialistas šį sezoną turės įrodyti, kad yra vertas pakeisti legendinį „Raudonųjų velnių“ vedlį serą Alexą Fergusoną, kuris pasitraukė po beveik 27-erių metų darbo, paženklinto daugybe trofėjų.

D. Moyesą guodžia tai, kad „Premier“ lygos starte jo auklėtiniams neteks stoti prieš patį pavojingiausią varžovą. Išvykoje čempionų titulą ginanti komanda susitiks su „Swansea City“ ekipa, kuri praėjusiame sezone užėmė devintąją vietą.

Tačiau antrosios rungtynės daug labiau masina žiūrovų dėmesį. Juk „Manchester United“ stos prieš Londono „Chelsea“ komandą, į kurią sugrįžo futbolo genijus Jose Mourinho. „Raudonieji velniai“ su „Liverpool“ kovos išvykoje, o rugsėjo 21 dieną jų laukia susitikimas su „Manchester City“ - didžiausiais priešais, kurie padedami „Inžinieriaus“ Manuelio Pellegrini, ketina susigrąžinti titulą.

Pirmasis naujojo sezono J. Mourinho mačas vyks su į „Premier“ lygą iš žemesniojo diviziono atkeliavusia „Hull City“ komanda. Pirmasis M. Pellegrini iššūkis - „Newcastle United“.

Anglijos „Premier“ lygos pirmasis turas vyks rugpjūčio 17-18 dienomis.

Apie ketinimus netaupyti prabilęs Londono „Arsenal“ klubas čempionatą pradės su „Aston Villa“ ekipa.

Dėl naujų trenerių lyderių gretose ir ketinimų išlaidauti 2013-2014 metų „Premier“ lygos sezonas jau dabar laikomas vienu įdomiausių per pastaruosius metus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.