Į Europos U-19 čempionato rungtynes Lietuvoje - simbolinės bilietų kainos

Šią savaitę startavo bilietų į Europos U-19 futbolo čempionatą prekybą. Didžiausią visų laikų futbolo renginį Lietuvoje ir jame dalyvausiančias būsimas futbolo žvaigždes žiūrovai galės iš išvysti iš arti už simbolinę kainą, skelbia Lietuvos futbolo federacija.

Liepos 20 - rugpjūčio 1 dienomis Kaune, Alytuje ir Marijampolėje bus sužaista 15 čempionato rungtynių.<br>M. Patašiaus asociatyvi nuotr.
Liepos 20 - rugpjūčio 1 dienomis Kaune, Alytuje ir Marijampolėje bus sužaista 15 čempionato rungtynių.<br>M. Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 19, 2013, 4:44 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 8:57 AM

Liepos 20 - rugpjūčio 1 dienomis Kaune, Alytuje ir Marijampolėje bus sužaista 15 čempionato rungtynių. 12 kartų komandos rungtyniaus grupėse, dar trejos dvikovos vyks pusfinaliuose ir finale.

Į visas šias rungtynes žiūrovai galės patekti įsigiję abonementą už 30 litų. Bilietas į atskiras rungtynes kainuos 7 litus. Bilietai platinami „Bilietai LT“ kasose arba internetu.

„Bilietų kainos - tikrai simbolinės, prieinamos visų amžiaus ir socialinių grupių žmonėms. Tikimės, kad futbolo mėgėjai užpildys stadionus ir sukurs puikią atmosferą. Tai yra vienas svarbiausių mūsų tikslų“, - sakė Europos U-19 čempionato Lietuvoje organizacinio komiteto vadovas Mindaugas Verbickas.

Europos U-19 čempionato A grupėje Lietuvos rinktinė Kaune po kartą susikaus su Ispanijos, Portugalijos ir Olandijos bendraamžiais. B grupėje rungtyniaus Prancūzija, Serbija, Turkija ir Gruzija.

Grupių etapo rungtynės vyks liepos 20, 23 ir 26 dienomis. Pusfinaliai bus žaidžiami liepos 29-ąją Kaune ir Alytuje, finalas - rugpjūčio 1-ąją Marijampolėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.