„Ekrano“ puolėjas A.Buinickis: „Malonu įmušti įvarčius, kurie atneša pergalę“

Panevėžio „Ekranas“ Tauragėje iškovojo tris svarbius taškus, Lietuvos futbolo A lygos rungtynėse 3:0 sutriuškino autsaiderę „Tauro“ ekipą. Šios pergalės kalviu tapo ekraniečių puolėjas Arsenijus Buinickis, pasižymėjęs net tris kartus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 20, 2013, 9:51 AM, atnaujinta Mar 5, 2018, 8:37 AM

Nors Panevėžio komanda mačą laimėjo trijų įvarčių persvara, tačiau šio mačo herojus A. Buinickij komandos žaidimu nebuvo patenkintas.

„Nekokios rungtynės. Manau, kad iš šono puikiai matėsi, kad jos buvo labai liūdnos, labai lėtos. Džiugu, kad buvo įvarčių, nors progų buvo dar daugiau. Žinoma, ant tokios aikštės sukurti progas - labai nelengvas dalykas. Bet džiugu, kad tai pavyko ir tas progas realizavome“, - mačą apibendrino „Ekrano“ puolėjas.

„Lengvų rungtynių ir nelaukėme. „Tauras“ žaidžia atkakliai, ypač namuose. Svarbiausia trys taškai ir iškovota pergalė. „Tauras“ mums leido žaisti, gal nesitikėjome, kad taip lengvai duos kamuolį kontroliuoti. Galvojome, kad bus sunkiau. Pirmame kėlinyje jie mums davė erdvės, davė laiko pagalvoti žmonėms, esantiems su kamuoliu viduryje“, - rungtynių eigą nupasakojo ekranietis.

„Jaučiuosi gerai, nes įmušti visada malonu. Juolab, kad tie įvarčiai atneša pergalę. Malonus jausmas, kai senai tų įvarčių nemušęs. Sekančios rungtynės parodys, ar tie įmušti įvarčiai man kaip žaidėjui padėjo ar ne“ - apie pasiektą „hat-trick'ą“ kalbėjo A. Buinickis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.