Paskirti V. Romanovo klubo „Hearts“ administratoriai

Teismas paskyrė žlugusio Ūkio

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Jun 20, 2013, 12:11 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 8:27 AM

Jais paskirtas verslo konsultacijų įmonės BDO partneris Bryanas Jacksonas, Jamesas Stephenas ir Trevoras Birchas.

„Dabar „Hearts“ likimas yra administratorių rankose, ir tikimės geriausio rezultato. Tikimės, kad bus įmanoma suderinti visų kreditorių interesus ir „Hearts“ netrukus ras savo naują savininką“, - pranešime spaudai pareiškė Ūkio banko bankroto administratorius Gintaras Adomonis.

Ūkio bankas, kuris, be kita ko, yra įkeitęs 29,9 proc. „Hearts“ akcijų, prieštaravo futbolo klubo vadovybės prašymui administratoriumi paskirti įmonę KPMG, kuri kelerius metus auditavo klubą, ir pasiūlė savo kandidatus.

Didžiosios Britanijos visuomeninis transliuotojas BBC skelbia, kad „Hearts“ Ūkio bankui buvo skolingas 15 mln. svarų (60 mln. litų), o kontrolinį klubo paketą (81 proc.) valdančiai Ūkio banko investicijų grupei - 10 mln. svarų (40 mln. litų).

Į „Hearts“ akcijas buvęs didžiausias Ūkio banko akcininkas V. Romanovas pradėjo investuoti 2004-aisiais, o vėliau tais pačiais metais perėmė kontroliuojantį paketą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.