F. Torresas: „Man nereikia nieko įrodinėti“

Iš Vicente del Bosque pagrindinių rinktinės žaidėjų sąrašo iškritęs Fernando Torresas ketvirtadienį užbaigė savo įvarčių sausrą Ispanijos rinktinėje. Jis įmušė keturis įvarčius ir tada pareiškė, kad neturi nieko įrodyti komandos strategui.

F. Torresas teigė, kad jau yra įdėjęs pakankamą indėlį į rinktinę ir jam įrodinėti nieko nereikia.<br>AP archyvo nuotrauka
F. Torresas teigė, kad jau yra įdėjęs pakankamą indėlį į rinktinę ir jam įrodinėti nieko nereikia.<br>AP archyvo nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

AP ir lrytas.lt inf.

Jun 21, 2013, 2:17 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 7:26 AM

Konfederacijų taurėje Ispanijos rinktinė, kuri daugiausia rėmėsi atsarginiais žaidėjais, 10:0 sutriuškino iš mėgėjų suformuotą Taičio komandą. Šiame mače F. Torresas jautėsi puikiai – juk jis niekada anksčiau nebuvo per vienerias rungtynes įmušęs keturių įvarčių.

Rungtynės su Taičiu buvo pirmosios F. Torreso rungtynės turnyre nuo spalio mėnesio. Ir tai buvo pirmasis kartas, kai jis įmušė įvartį vilkėdamas rinktinės marškinėlius nuo 2012 metų Europos futbolo čempionato.

29 metų puolėjas nuo „Euro 2012“ rezultatyviausių žaidėjų pakylos virto į atstumtųjų gretas. Futbolininkas niekaip negalėjo atrasti savęs Londono „Chelsea“ klube ir buvo kritiškai įvertintas V. Del Bosque.

Tačiau F. Torresas niekada nesiliovė tikėti, kad yra vertas vilkėti rinktinės marškinėlius.

„Per savo karjerą Ispanijos komandoje nuveikiau pakankamai daug, todėl neturiu nieko įrodinėti, - „Maracana“ stadione teigė F. Torresas, kuris galėjo įmušti ir penktąjį įvartį į Taičio vartus, tačiau nerealizavo 11 metrų baudinio. - Sužaidžiau daugiau nei šimtą rungtynių ir įmuščiau daugiau nei 25 įvarčius. Rinktinei save atiduodu jau dešimt metų, todėl man nereikia kažko įrodyti. Aš nesu vaikas.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.