Paskutinis „Manchester City“ skandalistas C. Tevezas žais Turino „Juventus“ ekipoje

Turine – šventė. „Juventus“ komanda pagaliau sulauks aukšto lygio puolėjo, apie kurį jau ilgą laiką kalbėjo klubo vadovai. Paskelbta, kad „Juventus“ pasiekė susitarimą su „Manchester City“ klubu dėl argentiniečio Carloso Tevezo, kuris į Italiją išvyks už 12 milijonų svarų, rašo BBC.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 26, 2013, 8:52 AM, atnaujinta Mar 5, 2018, 4:56 AM

„Manchester City“ ekipa sutiko su dešimties milijonų suma, tačiau ji padidėjo dėl įvairių priedų. Manoma, kad 29 metų puolėjas Italijoje pasirodys jau trečiadienį, kur jį apžiūrės medikai. Čia jis turėtų aptarti trejų metų kontraktą.

C. Tevezo atvykimas reiškia, kad „Manchester City“ du didžiausius savo skandalistus išsiuntė į Italiją. Buvęs Anglijos klubo treneris Roberto Mancini turėjo daug problemų su argentiniečiu, kuris kartą nepakluso reikalavimui apšilti, o vėliau netgi buvo pabėgęs į gimtinę. Anksčiau „Manchester City“ komandoje žaidė kitas skandalistas – Mario Balotelli. Jis dabar rungtyniauja „AC Milan“ komandoje.

C. Tevezas į „Manchester City“ klubą 2009 metais atvyko iš „Manchester United“ komandos. „Manchester City“ komandoje jis sužaidė 148 mačus ir įmušė 74 įvarčius.

Anglijos „Premier“ lygos klubas dabar aktyviai ieško jam pamainos, tačiau patvirtino, kad neketina mokėti prašomos 53 milijonų svarų sumos „Napoli“ klubui už Edinsoną Cavani.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.