Prieš Konfederacijų taurės pusfinalį Neymaras išvadintas aktoriumi

Urugvajaus rinktinės kapitonas Diego Lugano pažėrė kritikos brazilų žvaigždei Neymarui. Trečiadienį Urugvajaus ir Brazilijos rinktinės susitiks Konfederacijų taurės pusfinalyje, todėl D. Lugano viešai pareiškė, kad naujasis „Barcelona“ pirkinys nuolat simuliuoja pražangas ir teisėjai turėtų jam skirti ypatingą dėmesį.

Daugiau nuotraukų (1)

„Reuters” ir lrytas.lt inf.

2013-06-26 19:27, atnaujinta 2018-03-05 04:17

Mačas vyks 22 valandą Lietuvos laiku.

Neymaras Brazilijoje turi „aktoriaus“ etiketę dėl savo pomėgio suvaidinti baudas ir taip uždirbti baudos smūgius, kuriuos jis moka nuostabiai išnaudoti. Rungtynėse su Italija puolėjas pademonstravo gerbėjams šį savo talentą, kuomet įmušė įvartį į Gianluigi Buffono vartus.

„Neymaras gali suvaidinti baudą, todėl turime būti atsargūs, kad niekas nebūtų apkvailintas, - kalbėjo D. Lugano. - Jis yra lengvas, todėl gali greitai kristi ant žemės ir taip apgauti teisėjus.“

32 metų Urugvajaus gynėjas taip pat pabrėžė, kad dabartinė Brazilijos rinktinė yra pakeitusi savo žaidimą.

„Ši ekipa apleido gražaus žaidimo klodus. Dabar jie žaidžia tvirtai ir kietai. Esu su jais rungtyniavęs ir galiu pasakyti, kad Lotynų Amerikoje brazilai proteguoja kiečiausią futbolą“, - sakė D. Lugano.

Urugvajaus ir Brazilijos dvikova sutraukia daugybę dėmesio – šios rinktinės laikomas vienomis didžiausių konkurenčių Pietų Amerikoje. Pastaraisiais metais brazilai didelių problemų su Urugvajumi neturėjo, tačiau didžiausia pergalė priklauso būtent urugvajiečiams. 1950 metais jie nutildė 200 tūkstančių legendiniame „Maracana“ susirinkusių sirgalių šauksmus ir laimėjo pasaulio čempionatą.

Konfederacijų taurėje brazilai dar nėra patyrę pralaimėjimo. Urugvajus yra nugalėjęs Nigerijos ir Taičio komandas, tačiau pralaimėjo ispanams, kurie pusfinalyje kovos su Italija.

„Urugvajaus istorija įrodo, kad galime kovoti rimtuose mačuose. Turime teisę galvoti, kad galime nugalėti brazilus. Žinome, kad tai – labai sunku“, - teigė D. Lugano.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.