Ispanijos rinktinės treneris V. del Bosque: „Brazilai – futbolo karaliai“

Visada rimtam Ispanijos futbolo rinktinės treneriui Vicentei del Bosuqei malonu, kad jo komanda Konfederacijų taurės finale „Maracana“ stadione žais su turnyro šeimininkais brazilais, nors jis to ir neparodo.

Daugiau nuotraukų (1)

„Reuters“ ir lrytas.lt inf.

Jun 30, 2013, 11:26 AM, atnaujinta Mar 5, 2018, 2:02 AM

Kalbėdamas apie visų nekantriai laukiamą mačą 62 metų futbolo specialistas išspaudė kuklią šypseną ir nusikvatojo, pasakęs, kad futbolas – ne tik jo aistra, bet ir slapta yda.

V. del Bosque Ispanijos rinktinę 2010-aisiais atvedė į  pasaulio čempionų sostą, o pernai apgynė stipriausios žemyno rinktinės titulą.

Ispanijos rinktinė nepatyrė pralaimėjimo jau 29 rungtynėse iš eilės.

„Futbolas yra mano aistra ir mano yda. Pripažįstu tai. Mėgaujuosi šiuo momentu. Per savo karjerą turėjau nuostabių akimirkų kaip futbolininkas gerose komandose ir dabar – esu treneris komandos, kuri yra viena geriausių istorijoje. Mėgaujuosi tuo, nors ir neparodau.

Esu labai patenkintas, mums visiems tai kažkas nuostabaus. Mes žaisime su brazilais, kurie yra futbolo karaliai, jų futbolo istorija – įspūdinga. Be to, žaisti „Maracana“ stadione yra ypatinga“, - sakė treneris.

Jis tiki, kad Ispanijos rinktinė į Braziliją sugrįš ir kitais metais, kai čia vyks pasaulio futbolo čempionatas.

V. del Bosque neatskleidė kokia Ispanijos rinktinės starto sudėtis bus šiose rungtynėse. Jis tik prasitarė, kad ji bus panaši į buvusią pusfinalio rungtynėse, kur ispanai po 11 metrų baudinių serijos 7:6 nugalėjo Italijos komandą.

Treneris atmetė klausimą apie Cesco Fabregaso, Sergio Ramoso ir Sergio Busquetso sportinę formą. V. Del Bosque patikino, kad jo žaidėjai yra geros formos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.