D. Moyesas pradėjo darbą „Manchester United“ klube

„Manchester United“ klube prasidėjo nauja era. Savo pirmąsias oficialias dienas trenerio poste pradėjo Davidas Moyesas, kuris Anglijos čempionus rengs kito sezono batalijoms. Pirmadienį D. Moyesas buvo užfiksuotas fotografų, kai atvyko į „Old Trafford“ būstinę, kur pradės įgyvendinti kito sezono planus.

Beveik 27 metus „Manchester United“ klubui vadovavusį serą Alexą Fergusoną pakeitęs D. Moyesas jau atliko ir pirmuosius oficialius veiksmus.<br>AP
Beveik 27 metus „Manchester United“ klubui vadovavusį serą Alexą Fergusoną pakeitęs D. Moyesas jau atliko ir pirmuosius oficialius veiksmus.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-07-01 15:06, atnaujinta 2018-03-05 01:14

Beveik 27 metus „Manchester United“ klubui vadovavusį serą Alexą Fergusoną pakeitęs D. Moyesas jau atliko ir pirmuosius oficialius veiksmus. Jis į klubą atsigabeno sau puikiai pažįstamus tris trenerius iš „Everton“. Jo asistentu bus Steve'as Roundas. Vartininkų treneriu bus Chrisas Woodsas ir kitas trenerio pareigas gaus Jimmy Lumsdenas.

„Aš juos žinau daugybę metų ir esu laimingas, kad jie sutiko ir prisijungė. Treneriai kartu atsineša puikias žinias. Aš pasitikiu jais“, - oficialioje klubo svetainėje cituojamas treneris.

Tiesa, „Manchester United“ klubo aistruoliai vis dar laukia didžiausio trenerio sprendimo, kuris gali paaiškėti ir šią savaitę. D. Moyesas turėtų susėsti ir rimtai pasikalbėti su Wayne'u Rooney dėl jo ateities komandoje. Anglijos rinktinės puolėjas nori palikti „Manchester United“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.