FIFA Konfederacijų taurėje žibėjęs Paulinho pažaidęs Lietuvoje norėjo mesti futbolą

24 metų saugas Paulinho už 20 milijonų svarų sterlingų iš Brazilijos „Corinthians“ klubo persikėlė į Londono „Tottenham“. Anglijoje per savaitę jis uždirbs 283 tūkstančius litų per savaitę.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 6, 2013, 1:58 PM, atnaujinta Mar 4, 2018, 9:18 PM

Gerokai daugiau, nei prieš šešerius metus „FC Vilniaus“ klube.

Su ESPN brazilas dalijosi niūriais prisiminimais apie karjeros pradžią. Paulinho netgi teigė, kad 2006-2008 metais pažaidęs FC „Vilniaus“ ir Lenkijos komandose, jis rimtai svarstė baigti karjerą.

„Pažaidęs Lietuvoje ir Lenkijoje, galvojau trauktis iš futbolo. Pamaniau, kad nenoriu eiti tokio sunkiu keliu. Pasakiau sau: man to nereikia“, - apie sudėtingą karjeros laikotarpį pasakojo Paulinho.

Tačiau futbolininkas rado savyje jėgų ir dėl tėvų, ir dėl žmonos.

Pasirodo, Paulinho tėvai gyvena pakankamai skurdžiai ir dar netgi turėjo finansiškai paremti kelis tūkstančius litų per mėnesį Vilniuje uždirbusį sūnų. Todėl brazilas nenorėjo savo tėvams tapti našta.

„Tačiau mano žmona pasakė, kad jei trauksiuosi iš futbolo, tai bus nepagarba tėvams, kurie manimi, kaip futbolininku, tikėjo dar nuo tada, kai man buvo penkeri. Ir dar ji pridūrė: be futbolo tu daugiau nieko neišmanai“, - juokėsi Paulinho.

A lygoje saugas sužaidė 38 susitikimus ir pasižymėjo 5 įvarčiais. Palyginimui - neseniai pasibaigusios FIFA Konfederacijų taurės geriausių žaidėjų sąraše jis buvo trečias.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.