Po pralaimėjimo A lygoje „Ekranas“ žada atsitiesti Čempionų lygos atrankoje

Čempionų lygos atrankos varžybos besirengiantys Lietuvos čempionai Panevėžio „Ekrano“ futbolininkai pateikė staigmeną. A lygoje jie 1:3 pralaimėjo Pakruojo „Kruojos“ komandai ir užminė daug mįslių, artėjant dvikovoms dėl vietos prestižiškiausio Europos klubų turnyro finaliniame etape.

„Ekrano“ futbolininkai pirmą kartą pralaimėjo „Kruojos“ ekipai.<br>fkekranas.lt archyvas
„Ekrano“ futbolininkai pirmą kartą pralaimėjo „Kruojos“ ekipai.<br>fkekranas.lt archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 8, 2013, 9:42 AM, atnaujinta Mar 4, 2018, 8:23 PM

Tačiau „Ekrano“ treneris Valdas Dambrauskas tikina – dairytis atgal nėra laiko – juk rungtynės su „Hafnarjfordur“ vyks liepos 16 dieną.

„Dabar kalbėsime apie klaidas, galvosime, kodėl taip nutiko. Dabar jau reikia žiūrėti tiktai į priekį. Atgal žiūrėdami mes nieko pakeisti jau negalime. Reikia eiti, dirbti, ruoštis ir žiūrėti tik į priekį“, - fkekranas.lt teigė V. Dambrauskas.

„Ekrano“ pralaimėjimas „Kruojos“ komandai – pirmasis istorijoje.

„Tokių rungtynių, kiek aš esu „Ekrane“, nėra buvę. Toks pralaimėjimas labai skaudus. Pirmame kėlinyje, kai pradėjome rungtynes net negalėjome pagalvoti, kad rezultatas gali būti toks. Viena klaida, kita klaida ir dar patiems priekyje trūko improvizacijos ir gavosi taip, kaip gavosi, - kalbėjo treneris. - „Kruoja“ stebina jau visą sezoną. Ypač tuo, kad į kiekvienas rungtynes eina kaip į paskutines.“

Valdą Urboną pakeitęs trenerių kolektyvas po mačo davė pylos savo auklėtiniams. Apie tai užsiminė „Ekrano“ atstovas Dovydas Norvilas.

„Gavome nuo trenerio pylos, nes namuose pralaimėti „Kruojai“ neturime teisės. Į kiekvienas rungtynes einame tik laimėti, tik dėl trijų taškų. Po pirmo kėlinio treneriai bandė užvesti, bandė raginti, - kalbėjo futbolininkas. - Apie Europą jokių minčių dar nebuvo. Dabar visos mintys bus ten. Turime parodyti, kad šiandienos vaizdas aikštėje tebuvo nesusipratimas.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.