„Sūduvos“ treneris D. Gvildys: „Nuo pergalės mus skyrė 20 sekundžių“ (video)

Marijampolės „Sūduvos“ futbolininkai po apmaudžios nesėkmės prarado galimybę pateikti į Europos lygos antrąjį kvalifikacinį etapą. Marijampoliečiai pirmaudami 2:1 60-ąją minutę prarado raudoną kortelę prieš save išvydusį Tomą Radzinevičių.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 12, 2013, 9:44 AM, atnaujinta Mar 3, 2018, 2:56 AM

Nepaisant šios netekties „Sūduva“ sėkmingai gynėsi nuo varžovų atakų iki tol, kol paskutinę rungtynių minutę į Marijampolės klubo vartus buvo paskirtas 11 metrų baudinys. Jį realizavę aikštės šeimininkai išlygino rezultatą ir išplėšė pratęsimą, kuriame nė viena komanda savo pranašumo įrodyti nesugebėjo.

11 metrų baudinių serijoje pergalę šventė FK „Turnovo“ vienuolikė.

Po rungtynių surengtoje spaudos konferencijoje „Sūduvos“ vyriausiasis treneris Darius Gvildys apgailestavo, kad pergalė išsprūdo paskutinę akimirką.

„Komentuoti tokias rungtynes – sunku. Šiandien vaikinai žaidė gerai, tiesio gaila, kad taip įvyko. Lieka pasveikinti FK „Turnovo“ komandą. Manau, kad „Sūduva“ nusipelnė patekti į kitą etapą. Mus nuo jos skyrė 20 sekundžių, bet buvo paskirtas 11 metrų baudinys.“

„Sūduvos“ gynėjas italas Maximiliano Ugge taip pat neslėpė apmaudo, bet ragino kuo greičiau susitaikyti su nesėkme.

„Kol žaidėme 11 prieš 11, turėjome pranašumą, žaidėme geriau nei varžovai. Tačiau tai futbolas ir nutikti gali bet kas. Mes beveik valandą atsilaikėme žaisdami dešimtyje, bet pralaimėjome 11 metrų baudinių seriją. Apie ją – nėra ką komentuoti, nes viskas jau baigta ir niekas nebepasikeis“, - sakė Marijampolės komandos legionierius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.