J. Guardiola pasipiktino „Barcelona“ klubo elgesiu

Josepas Guardiola neištvėrė. Buvęs „Barcelona“ komandos treneris atsikirto katalonų klubo prezidentui Sandro Rosellui, kuris pareiškė, kad J. Guardiola nė karto Niujorke neaplankė Tito Vilanovos, kuris gydėsi vėžį. Miuncheno „Bayern“ vairą šią vasarą perėmęs J. Guardiola apkaltino „Barcelona“ klubą, kad šis nesilaikė susitarimo ir nepaliko jo ramybėje, poilsio JAV metu, rašo dailymail.co.uk.

J. Guardiolai nepatiko buvusio klubo prezidento pareiškimai.<br>AP archyvo nuotrauka
J. Guardiolai nepatiko buvusio klubo prezidento pareiškimai.<br>AP archyvo nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 13, 2013, 12:11 PM, atnaujinta Mar 3, 2018, 2:12 AM

42 metų ispanas taip pat pasipiktino, kad S. Rosellis norėdamas jį užsipulti pasinaudojo buvusio asistento T. Vilanovos (dabartinis „Barcelona“ treneris, - Red.) liga.

„Aš pasakiau, kad išvykstu toli ir paprašiau apie mane nekalbėti, palikti ramybėje, tačiau jie nesilaikė žodžio, - „Lake Garda“ kalbėjo J. Guardiola. - Aš dirbau „Barcelona“ klube ir tada nusprendžiau išvykti. Aš jiems linkiu visokeriopos sėkmės, nes katalonų klubo sėkmė – ir mano sėkmė. Man nereikia jums sakyti, ką jaučiu „Barcelona“ klubui.“

J. Guardiolos nuomone - „Barcelona“ klubo vadovai pernelyg dažnai pasireiškia.

„Nutiko per daug dalykų, kurie peržengė ribą. Niekada nepamiršiu, kad jie pasinaudojo Tito liga, kad pakenktų man. Tai ką jie sakė – melas. Mes kartą buvome susitikę. Daugiau nesimatėme, nes tai buvo neįmanoma ir ne dėl mano kaltės, - piktinosi J. Guardiola. - Jeigu pasakiau netiesą, ateikite ir pasakykite. Tačiau tai turėtų būti S. Rosellis ir valdyba, o ne tarpininkai ar klubo pasiuntiniai.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.