Islandus Panevėžyje tenkins ir lygiosios

Islandijos čempionė „Hafnarfjordur“ ekipa saulėtą pirmadienio vakarą išbandė Panevėžio „Aukštaitijos“ stadiono veją. Antradienį 20 val. jie pradės pirmąjį UEFA Čempionų lygos atrankos mūšį su vietos „Ekrano“ komanda.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 16, 2013, 10:00 AM, atnaujinta Mar 3, 2018, 12:39 AM

Islandai viską tikisi nuspręsti rungtynėse namuose po savaitės, todėl Lietuvoje juos tenkintų ir lygiosios.

„Tai būtų geras rezultatas išvykoje, tačiau dar nuostabiau čia būtų švęsti pergalę, – fkekranas.lt sakė „Hafnarfjordur“ strategas Heimiras Gudjonssonas. – Vienas iš mūsų tikslų – išsaugoti „sausus“ vartus.“

Specialistas šiek tiek pasiguodė, kad dėl traumų komandai negali padėti bent penki futbolininkai, tačiau tikino, kad yra juos kuo pakeisti.

Apie „Ekraną“ H. Gudjonssonas pasakojo: „Komanda gerai organizuota, todėl nebus lengva. Žinoma, mes taip pat nesame silpni, todėl esu optimistas ir tikiu, kad rytoj pasieksime teigiamą rezultatą.“

Ilga kelionė „Hafnarfjordur“ žaidėjų neišvargino. Islandai nusiteikę gerai ir mano, kad antradienį rungtynės bus itin įdomios.

„Stadionas tikrai šaunus, dėl vejos jokių pretenzijų neturiu. Mus viskas tenkina. Čia yra viskas, ko reikia geram futbolui“, – futbolo sąlygomis Panevėžyje džiaugėsi H. Gudjonssonas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.