Du įvarčius praleidę armėnai tikėjosi dar geresnio žalgiriečių žaidimo

Vilniaus „Žalgirio“ klubas į atsakomąsias Europos lygos antrojo atrankos etapo rungtynes Armėnijoje vyks su dviejų įvarčių atsarga. Žalgiriečiai namie 2:0 (0:0) užtikrintai nugalėjo Jerevano „Pyunik“ futbolininkus.

R. Leliūga džiaugėsi dėl įvarčio, tačiau svarbiausia jam - komandos pergalė.<br>M. Kulbis
R. Leliūga džiaugėsi dėl įvarčio, tačiau svarbiausia jam - komandos pergalė.<br>M. Kulbis
Daugiau nuotraukų (1)

Donatas Urbonas

Jul 19, 2013, 12:35 AM, atnaujinta Mar 2, 2018, 10:19 PM

Įdomu, kad po susitikimo armėnų ekipos strategas Rafaelis Nazaryanas neslėpė, jog iš žalgiriečių tikėjosi dar daugiau. Jam didesnį įspūdį paliko „Žalgirio“ pasirodymas Dubline su vietos „St. Patrick‘s Athletic“.

„Jei mačo pabaigoje būtume įmušę, atsakomojoje dvikovoje būtų kur kas lengviau. Dabar situacija sudėtingesnė“, – krimtosi „Pyunik“ specialistas.

Kitaip nei armėnai, „Žalgirio“ treneris Marekas Zubas ir įvarčiu pasižymėjęs Rytis Leliūga buvo patenkinti ir pasirodymu, ir rezultatu.

„Jų treneris turi savo nuomonę apie mūsų žaidimą. Aš pats esu juo patenkintas. Turėjome daug gerų progų ir galėjome įmušti kokius keturis įvarčius“, – atkirto „Žalgirio“ vairininkas Marekas Zubas.

Nepaisant teigiamo rezultato, vilniečiai supranta, kad negalima užmigti ant laurų.

„Dar ne laikas šypsotis ir švęsti, – tikino R. Leliūga. – Toks jausmas, kad sužaidėme tik pusę mačo, nes laukia sunki išvyka. Na, bet svarbiausia, kad nepraleidome įvarčio. Esame laimingi ir patenkinti.“

Tiek M. Zubas, tiek R. Leliūga pažymėjo, kad atsakomajame susitikime liepos 25 dieną, bus labai sudėtinga. Vien dėl oro sąlygų – temperatūra Armėnijoje gali siekti apie 40 laipsnių šilumos.

Savo ruožtu, Vilniuje irgi buvo karšta. Tiesa, ne dėl temperatūros, bet dėl gausiai užpildytų tribūnų.

„Lietuvoje dar neteko žaisti tokiame stadione su tokiu palaikymu, tiek daug sirgalių, – prisipažino R. Leliūga. – Kai atmosfera tokia, žaidėjų net nebereikia motyvuoti. Išeini į aikštę ir matai, kad žmonės kažko iš mūsų tikisi. Negali jų nuvilti.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.