Panevėžio „Ekranas“ išvyko į Islandiją (video)

Šalies čempionai Panevėžio „Ekranas“ šiandien 2 val. nakties pajudėjo į Vilniaus oro uostą, kur paryčiais startavo kelionė į Islandijos miestą Hafnarfjordurą. Čia antradienį įvyks lemiamas UEFA Čempionų lygos antrojo atrankos etapo mūšis su FH vienuolike.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 22, 2013, 10:21 AM, atnaujinta Mar 2, 2018, 8:36 PM

Rungtynių pradžia - 22 val. 15 min. Lietuvos laiku.

Pirmadienį vakare ekraniečiai surengs treniruotę „Kaplakriki“ stadione. Į Islandiją iškeliauvo 18 futbolininkų.

Liepos 23-ąją dieną Islandijoje įvyksiančioms UEFA Čempionų lygos antrojo atrankos etapo atsakomosioms rungtynėms, kuriose Panevėžio „Ekranas“ susikaus su Islandijos čempionais FH Hafnarfjördur vadovaus arbitrų brigada iš Slovakijos. Rungtynėms vadovaus 29-erių metų arbitras Ivanas Kružliakas, kuris, nepaisant jauno amžiaus, savo biografijoje jau turi ne vieną ryškesnį įrašą.

2012-aisiais metais jis teisėjavo Europos jaunimo U-17 turnyro finale, o tais pačiais metais slovakas debiutavo ir UEFA Europos lygos grupių turnyro rungtynėse. Birželio 18-ąją baigėsi Europos jaunimo U-21 čempionatas ir šio turnyro finale I. Kružliak buvo vienu iš dviejų teisėjų už galinės linijos.

Arbitrui talkins jo tautiečiai Martinas Balko, Erikas Weissas ir Ladislavas Prešinsky. Arbitrų brigados darbą vertins italas Alfredo Trentalange. Šių rungtynių delegatas - Petras Fousekas iš Čekijos.

Lemiamos rungtynės įvyks antradienį „Kaplakriki“ stadione, kuriame yra kiek daugiau nei 3000 sėdimų vietų. Dvikovos pradžia – 22 val. 15 Lietuvos laiku. Pirmosios rungtynės Panevėžyje baigėsi 0:1 islandų pergale, o tai reiškia, kad ekraniečiai privalo laimėti, įmušę bent du įvarčius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.