Panevėžio „Ekrano“ žaidėjų mintyse – įvarčiai (video)

Lietuvos čempionai Panevėžio „Ekrano“ futbolininkai antradienį Islandijoje pasitiks savo likimą. „Aukštaitijos“ stadione Panevėžyje pirmosiose atrankos į Čempionų lygą rungtynėse Valdo Dambrausko auklėtiniams įveikti „Hafnarfjordur“ komandos nepavyko. Islandijos čempionai laimėjo 1:0, todėl „Ekranui“ būtina mušti įvarčius ir geriausia – daugiau nei vieną.

Panevėžiečiai ruošiasi rungtynėms tolimojoje Islandijoje.<br>fkekranas.lt nuotr.
Panevėžiečiai ruošiasi rungtynėms tolimojoje Islandijoje.<br>fkekranas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 23, 2013, 11:52 AM, atnaujinta Mar 2, 2018, 7:49 PM

Rungtynės vyks 22 val. 15 min. Lietuvos laiku.

„Pagrindinis akcentas – įmušti du įvarčius ir patekti į kitą etapą“, - fkekranas.lt teigė „Ekrano“ senbuvis Giedrius Tomkevičius, kuris yra įsitikinęs, kad varžovai savo žiūrovų akivaizdoje ties savo vartais neužsidarys.

„Panevėžyje labiau suveikė islandų taktika – jie įmušė įvartį ir atsitraukė į gynybą. Žinoma, ši komanda įprastai ir žaidžia antruoju numeriu. Antradienį matysime visai kitokį žaidimą – galbūt jie eis į priekį, bandys daugiau atakuoti nei matėme Panevėžyje“, - teigė G. Tomkevičius.

„Ekrano“ saugas Arnas Ribokas kalba be užuolankų – komandai reikės spausti varžovus, nes žvalgytis buvo galima tik pirmosiose rungtynėse.

„Tuomet į varžovus žiūrėjome kiek atsargiai. Šįkart viskas skirsis. Stengsimės įmušti du įvarčius, nes tik tai mus tenkina. Stengsimės „lipti“ ant varžovų, - teigė A. Ribokas. - Vieno įvarčio deficitas nėra kažkas baisaus.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.