Poznanės ekipos treneris: „M. Zubo problema - „Lech“ komanda“

Kol Lietuvos padangę sukaustė naujienos apie iš Lenkijos atvykusius chuliganus, du futbolo klubai kaupiasi neeilinei dvikovai. Kol visi seka, ką pridirbo iš Poznanės atvykę sirgaliai, „Lech“ ir Vilniaus „Žalgirio“ komandos skaičiuoja likusias valandas iki Europos lygos atrankos rungtynių.

„Lech“ komandos treniruotė.<br>V. Ščiavinskas
„Lech“ komandos treniruotė.<br>V. Ščiavinskas
Daugiau nuotraukų (1)

Martynas Suslavičius

Aug 1, 2013, 11:35 AM, atnaujinta Mar 2, 2018, 11:24 AM

Ketvirtadienį Lietuvos futbolo federacijos (LFF) stadioną užlies futbolas – 19 val. 30 min. praėjusių metų Lietuvos vicečempionai bei svečiai iš Lenkijos stos į pirmąją kovą trečiajame atrankos etape.

Prie abiejų komandų vairų stovia strategai iš Lenkijos. Savo vaikinus į Lietuvą atsivežė Mariuszas Rumakas, o „Žalgirį“ sėkmingai muštruoja Marekas Zubas, kuris „Lech“ strategui yra žinomas.

„M. Zubas yra labai geras treneris. Pamenu jį dar iš trenerių kursų. Jis – puikus žmogus, - kalbėjo M. Rumakas. - Treneris puikiai dirba šioje komandoje, tačiau jis turi vieną problemą – jo varžovas – Poznanės „Lech“.“

M. Zubas drąsiai vardijo „Lech“ ekipos silpnybes ir neslėpė, kad „Žalgiris“ turi puikią progą žengti į lemiamą etapą. „Lech“ strategas nebuvo linkęs imti girtis savo komandos galimybėmis, tačiau pabrėžė, kad jo auklėtiniai – ne iš kelmo spirti.

„Žalgiris“ yra pajėgi komanda ir gali nugalėti. Nežinau, kokie „Žalgirio“ pranašumai ar minusai prieš mus. Mes žaisime savo futbolą. Nenorime, kad madas diktuotų varžovai. Galime kalbėti apie dirbtinę dangą, sezoną, tačiau mes esame „Lech“ - tai viskas. Turime laimėti, nepaisant nieko“, - teigė M. Rumakas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.