Lenkų spauda apie „Žalgirio“ pergalę: „To, ko gero, niekas nesitikėjo“

„Siaubingas pralaimėjimas. Mirusi komanda. Griunvaldo mūšio nesėkmė“, - taip Lenkijos žiniasklaida apibūdino Poznanės „Lech“ futbolininkų pralaimėjimą Lietuvoje. Ketvirtadienį pirmosiose Europos lygos trečiojo atrankos etapo rungtynėse Vilniaus „Žalgirio“ komanda 1:0 nugalėjo lenkų vicečempionus ir taip privertė už galvų susiimti per 400 svečių sirgalių.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 2, 2013, 1:26 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 4:58 AM

„To, ko gero, niekas nesitikėjo. „Lech“ silpnai pasirodė Lietuvoje ir pralaimėjo „Žalgiriui“. Jeigu Poznanės ekipa nori žengti į kitą etapą, ji turi sužaisti gerokai geriau“, - rašė portalas ekstraklasa.net. Straipsnio pavadinimas - „Lech“ susikompromitavo Vilniuje“.

Sport.pl portalas „Žalgirio“ ir „Lech“ mačą palygino su Griunvaldo (arba Žalgirio) mūšiu.

„Griunvaldo mūšio nesėkmė. „Lech“ siaubingai pralaimėjo Lietuvoje, - rašo sport.pl. - Rungtynėse kamuolys buvo atiminėjamas lyg krepšinyje. Tai nestebina – juk lietuviai myli šią sporto šaką. „Lech“ sprendimas užlaikyti kamuolį nuo varžovų vartų atitolus 30 metrų nekėlė jokios grėsmės. Poznanės ekipa nesugebėjo susitvarkyti su varžovais. Šie laisvai bėgo ir nusprendė spausti svečius.“

Sport.pl nepagailėjo ir kritikos su ekipa nuo 2012 metų dirbančiam treneriui Mariuszui Rumakui. „Blogiausios rungtynės M. Rumako karjeroje „Lech“ klube. Žaidimas buvo labai prastas“, - rašoma naujienų portale.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.