UEFA vadovai dėkojo Lietuvai už fantastišką čempionatą

Lietuvoje vykęs 12-asis Europos U-19 vaikinų futbolo čempionatą Europos futbolo asociacijų sąjunga įvertino kaip „fantastišką“.

Europos jaunimo čempionais Kaune tapo serbai.<br>M.Patašiaus nuotr.
Europos jaunimo čempionais Kaune tapo serbai.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-08-09 22:29, atnaujinta 2018-03-02 01:01

UEFA generalinis direktorius Gianni Infantino Lietuvos futbolo federacijos (LFF) prezidentui Juliui Kvedarui atsiuntė oficialų laišką, kuriame dėkojo už lūkesčius viršijusį čempionatą.

Lietuvoje vykusios Europos U-19 pirmenybės pagal žiūrovų skaičių tapo ketvirtomis istorijoje - po Ukrainos, Prancūzijos ir Austrijos.

Visas G.Infantino laiško tekstas (vertimas iš anglų kalbos):

Daugiau nei 56 tūkstančiai aistruolių, intriguojančios kovos, puiki atmosfera stadionuose ir visų dalyvių pagyros gerai suorganizuotam čempionatui. UEFA prezidento, visų UEFA atstovų ir Lietuvoje viešėjusių darbuotojų vardu norėčiau padėkoti Jums ir Jūsų darbuotojams už surengtą fantastišką turnyrą.

Kadangi mums teigė, jog krepšinis šalyje populiariausias sportas, likome maloniai nustebinti dėl didelio žiūrovų lankomumo rungtynėse, publikos entuziazmo ir susidomėjimo jaunimo futbolu bei futbolu apskritai. Manome, kad šis čempionatas buvo puiki galimybė populiarinti futbolą Jūsų šalyje. Tikimės, kad jis paliks savo pėdsaką tiek dėl asmeninio tobulėjimo, tiek dėl pagerėjusios infrastruktūros.

Visi prisidėję prie šio čempionato turi būti pasveikinti ir sulaukti padėkos už puikų darbą. Ta proga nuoširdžiai dėkojame čempionato organizacinio komiteto direktoriui Mindaugui Verbickui ir su juo dirbusiai komandai, kuri puikiai padirbėjo viso pasiruošimo metu ir per patį finalinį etapą. Jų atsidavimą ir pasišventimą šiam projektui labai vertiname.

Rengti šį čempionatą kartu su Jūsų federacija UEFA buvo didelis malonumas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.