G.Bale'as su „Real“ pasirašė 6 metų sutartį, išpirkos suma – 91 mln. eurų

Daugiausia emocijų kėlusi vasaros futbolo žaidėjų perėjimų etapo drama oficialiai baigėsi. Garethas Bale'as tapo Madrido „Real“ futbolininku.

„Real“ klubas sekmadienį pranešė, kad su 24-erių Velso rinktinės nariu G.Bale'u sutartį pasirašė šešeriems metams.<br>AP archyvo nuotr.
„Real“ klubas sekmadienį pranešė, kad su 24-erių Velso rinktinės nariu G.Bale'u sutartį pasirašė šešeriems metams.<br>AP archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

AP ir lrytas.lt inf.

Sep 1, 2013, 11:11 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 3:05 PM

„Real“ klubas sekmadienį pranešė, kad su 24-erių Velso rinktinės nariu sutartį pasirašė šešeriems metams. Madrido klubo TV pranešė, kad ispanai „Tottenham Hotspur“ klubui už žaidėją paklojo 91 milijoną eurų.

„Nežinau, ar dabar yra geras laikas palikti klubą, kur aš apsistojau ir pradėjau rodyti geriausią žaidimą. Daug žaidėjų kalba apie tai, kad trokšta vilkėti nuo vaikystės mėgstamos komandos marškinėlius. Atvirai galiu pasakyti, kad dabar išsipildė mano svajonė“, - „Hotspur“ svetainėje cituojamas saugas.

„Aš visada atsiminsiu, kad dar tuo metu, kai nebuvau tokio lygio žaidėjas, pirmieji savo palaikymą man suteikė „Southampton“ ir „Hotspur“ klubai, - cituojamas G.Bale'as. - „Hotspur“ visuomet bus mano širdyje. Dabar su nekantrumu laukiu naujo gyvenimo etapo.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.