„Real“ išparduoda žvaigždes: po Kaka Madridą paliks ir M.Ozilas?

Madrido „Real“ klubo laukia karšta naktis.

Pasak radijo stoties šaltinių, „Real“ ir Londono „Arsenal“ klubas jau sutarė dėl M.Ozilo perėjimo į Anglijos klubą.<br>AP archyvo nuotrauka
Pasak radijo stoties šaltinių, „Real“ ir Londono „Arsenal“ klubas jau sutarė dėl M.Ozilo perėjimo į Anglijos klubą.<br>AP archyvo nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 2, 2013, 1:08 AM, atnaujinta Mar 1, 2018, 3:03 PM

Ispanijos sostinės klubas galiausiai baigė derybas su „Tottenham Hotspur“ dėl Garetho Bale'o, o per paskutinę žaidėjų perėjimams skirtą naktį ruošiasi atlikti dar du sandėrius.

Brazilas Kaka, Madrido komandoje praleidęs keturis pastaruosius sezonus, grįžta į „Milan“ klubą, kuriam atstovavo 2003-2009 m.

Pasak Milane leidžiamo dienraščio „Gazzetta dello Sport“, kuris telefonu kalbėjosi su „Milan“ viceprezidentu Adriano Galliani, Kaka pasirašys dviejų metų sutartį.

2009-aisiais „Real“ už Kaka italams sumokėjo 68 mln. eurų išpirką, tačiau dabar brazilas į „Milan“ grįš veltui.

Milane Kaka turėtų uždirbti 5 mln. eurų per sezoną.

Ispanijos radio stotis „Cadena Ser“ sekmadienį paskelbė, jog kartu su Kaka Madrido klubą paliks dar vienas „Real“ saugas.

Pasak radijo stoties šaltinių, „Real“ ir Londono „Arsenal“ klubas jau sutarė dėl Mesuto Ozilo perėjimo į Anglijos klubą. Anglai pasiruošę sumokėti už Vokietijos rinktinės saugą 45-50 mln. eurų išpirką.

Pasak ispanų, „Paris Saint Germain“ klubas taip pat mėgino prisivilioti M.Ozilą, tačiau vokietis pasirinko „Arsenal“ pasiūlymą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.