M.Stankevičius: „Matyt, Cs.Laszlo buvo kažkieno marionetė“

„Blogiausia, kad treneris pat skundėsi, jog sprendimai buvo priimti ne vien jo. Vadinasi, jis buvo vyras, kuris neturi kažko tarp kojų. Sakykime, kad vyriškumo“, - tokiais žodžiais Lietuvos rinktinės trenerio postą palikusį Csabą Laszlo portalui kauno.diena.lt apibūdino ekipos senbūvis Marius Stankevičius.

M.Stankevičius nepagailėjo kritikos buvusiam Lietuvos rinktinės treneriui.<br>„Lazio“ klubo archyvo nuotr.
M.Stankevičius nepagailėjo kritikos buvusiam Lietuvos rinktinės treneriui.<br>„Lazio“ klubo archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 19, 2013, 11:13 AM, atnaujinta Feb 22, 2018, 1:21 AM

Praėjusią savaitę vengras buvo priverstas atsisveikinti su Lietuva. Per šešiolika oficialių rungtynių tik dvi pergales (prieš Lichtenšteiną, - Red.) iškovojusiam 49 metų strategui pirštu į duris parodė Lietuvos futbolo federacija (LFF), nusprendusi atrankos į Europos čempionatą ciklą užbaigti asistentui Igoriui Pankratjevui.

„Jeigu treneris būtų laikęsis tokios pozicijos, kuomet nežiūri į pinigus, tai būtų pasitraukęs anksčiau. Įdomu, ko jis laikėsi: pinigų ar kažkam  buvo patogu turėti būtent tokį žmogų, einantį tokias pareigas? Tas klausimas neduoda ramybės ne tik mums, futbolininkams, bet ir visiems šalies futbolo mėgėjams“, - sakė M.Stankevičius.

Itin daug kritikos Cs.Laszlo sulaukė, kai nusprendė rungtynėms su Latvija ir Lichtenšteinu nekviesti dviejų senbūvių – šiuo metu ko gero geriausio rinktinės žaidėjo Deivido Šembero bei veterano Tomo Danilevičiaus.

M.Stankevičius teigia, kad toks sprendimas gal ir būtų suprantamas, jeigu strategas nuolat nekeistų nuomonės.

„Blogiausia, kad jis pats skundėsi, jog tai nebuvo vien jo sprendimas. Matyt, jis buvo kažkieno marionetė. Dėl to ir gėda“, - kalbėjo futbolininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.