R.Mancini tapo Stambulo „Galatasaray“ treneriu

Stambulo „Galatasaray“ klubas paskelbė, kad pasirašė sutartį su Roberto Mancini. Buvęs „Manchester City“ strategas pakeis Fatihą Terimą, kuriam su Turkijos ekipa teko atsisveikinti nepanorus iš anksto pratęsti kontrakto. R.Mancini ir „Galatasaray“ pasirašė trejų metų sutartį. Už dabartinį sezoną 48 metų italas gaus 3,5 mln. eurų, o per kitus du sezonus gaus po 4,5 mln. eurų.

R.Mancini ir „Galatasaray“ pasirašė trejų metų sutartį.<br>AP archyvo nuotr.
R.Mancini ir „Galatasaray“ pasirašė trejų metų sutartį.<br>AP archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

AP ir lrytas.lt inf.

Oct 1, 2013, 10:38 AM, atnaujinta Feb 21, 2018, 3:16 PM

Pasaulyje gerą reputaciją turintis R.Mancini – ne vienintelis žinomas „Galatasaray“ narys. Komandai priklauso saugas Wesley Sneijderis ir buvęs Londono „Chelsea“ puolėjas Didier Drogba.

R.Mancini trenerio karjerą pradėjo 2001 metais. Tuomet vieną sezoną jis vadovavo „Fiorentina“ ekipai. 2002-2004 metais jis dirbo Romos „Lazio“ klube. Vėliau jis dar ketverius metus dirbo Italijoje. Strategas vadovavo Milano „Inter“ futbolininkams. 2009-aisiais jis išvyko į „Manchester City“, kur šiemet buvo atleistas, nes nepateisino klubo vadovų vilčių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.