G.Martino gyrė „Barcelona“ futbolininkų susikaupimą ir komandinį žaidimą

Praėjusį sezoną Čempionų lygos grupių etape netikėtai Glazgo „Celtic“ ekipai pralaimėjusi „Barcelona“ antradienį turėjo pakovoti dėl pergalės Škotijoje. Antrąsias H grupės rungtynes katalonai žaidė be traumuoto argentiniečio Lionelio Messi.

G.Martino stebi savo komandos žaidimą.<br>AP nuotr.
G.Martino stebi savo komandos žaidimą.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 2, 2013, 10:03 AM, atnaujinta Feb 21, 2018, 2:19 PM

Užduotis tapo lengvesnė kaip aikštės šeimininkų kapitonas Scottas Brownas. Galiausiai 76 minutę „Celtic“ vartų sargą nuginklavo Cescas Fabregasas.

„Mums priklausė kamuolio ir žaidimo kontrolė. Pirmajame kėlinyje negalėjome įeiti į ritmą, tačiau antrajame žaidėme. Mūsų varžovai prisiminė praėjusio sezono rungtynes ir bandė padaryti tą ir šiose rungtynėse.

Mes žaidėme nuosekliai ir buvome susikaupę visas 90 minučių. Sutinku su C.Fabregasu, kuris sakė, kad šiose rungtynėse mums, ko gero, geriausiai šį sezoną pavyko laikytis žaidimo plano ir žaisti komandinį žaidimą.

Neįmanoma nepasigesti L.Messi. Būna situacijų kaip ši, kai turime pademonstruoti gerą žaidimą ir siekti pergalės. Šį vakarą tą ir padarėme“, - po rungtynių kalbėjo „Barcelona“ treneris Gerardo Martino.

„Mūsų forma – gera ir mums pavyko sumažinti „Barcelona“ galimybes įmušti įvartį. Iki tol, kol netekome žaidėjo. Pirmajame kėlinyje galėjome geriau perduoti kamuolį, antrajame atrodėme daug geriau. 25 minutes su buvome, negaliu sakyti, kad lygios komandos, bet jautėmės patogiai“, - kalbėjo „Celtic“ treneris Neilas Lennonas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.