„Barcelona“ vartininkas V.Valdesas: „Mano laikas čia baigiasi“

„Barcelona“ komandos gerbėjai nuo kitąmet turėtų pratintis prie naujo veido vartuose. Victoro Valdeso kontraktas baigs galioti jau po šio sezono. Ir 31 metų Ispanijos rinktinės vartų sargas pareiškė, kad norėtų savo jėgas išmėginti kitoje lygoje, rašo goal.com.

.Valdesas - „Barcelona“ jaunimo akademijos auklėtinis.<br>AP archyvo nuotr.
.Valdesas - „Barcelona“ jaunimo akademijos auklėtinis.<br>AP archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 8, 2013, 4:11 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 8:58 AM

„Mano laikas čia baigtas, - „Antena3” sakė V.Valdesas. - Klubas man suteikė šansą atnaujinti kontraktą, tačiau aš jau esu priėmęs sprendimą. Noriu naujų iššūkių. Noriu žaisti kitoje lygoje ir su savo šeima būti kitur. Nepaisant to, šį sezoną visi mane palaiko. Esu už tai dėkingas.“

V.Valdesas jau anksčiau buvo užsiminęs, kad norėtų pasukti kitur. Ne vienas „Barcelona“ žaidėjas viešai pareiškė, kad mėgino įkalbėti 183 cm ūgio vartininką pasilikti katalonų komandoje.

V.Valdesas - „Barcelona“ jaunimo akademijos auklėtinis. Jis visą savo profesionalo karjerą praleido „Camp Nou“ tvirtovėje. Pagrindinėje klubo komandoje jis debiutavo 2002 metais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.