I.Pankratjevas apie paaiškinimo norinčius rinktinės lyderius: „Nesuprantu, kodėl turiu skambinti“

Edgaras Česnauskis sulaukė Igorio Pankratjevo paaiškinimo, kodėl nebuvo kviečiamas į nacionalinę komandą dviem likusiems 2014 metų pasaulio čempionato atrankos mačams su Latvija bei Bosnija ir Hercegovina. Tačiau kaip kiti likę? Rinktinės treneris dvikovos su latviais išvakarėse neieškojo pasiteisinimų.

Daugiau nuotraukų (1)

Donatas Urbonas

Oct 10, 2013, 6:24 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 6:55 AM

Anot I.Pankratjevo, E.Česnauskis nežais dėl kortelių skaičiaus. Jis galėtų pasirodyti tik rungtynėse su bosniais.

Paaiškinimo norėtų ir Marius Stankevičius, Žydrūnas Karčemarskas, Tomas Danilevičius bei kiti.

Vis dėlto paaiškinęs tik E.Česnauskio nebuvimo priežastį, apie Ž.Karčemarską ir M.Stankevičių primintas I.Pankratjevas nediskutavo. O patys futbolininkai šią savaitę pyko, kad iš trenerio ir LFF nesulaukė elementariausio skambučio.

„Man – ne aštuoniolika metų, kad vieną dieną – kviečiu, o kitą – jau ne. Žaidžiau rinktinėje dešimt metų, todėl tikėjausi sulaukti didesnės pagarbos. Niekas nieko man nepaaiškino. Negavau iškvietimo į rinktinę ir niekas net nepaskambino. Nežinau, gal čia taip ir yra normalu“, – širdo Ž.Karčemarskas.

„Man niekas net neskambino, galėtų bent jau pranešti. Laukiau trenerio pasisakymo, nes jis renkasi“, – nesuprato ir M.Stankevičius.

„Nuprantu, kodėl turiu skambinti ir aiškintis“, – atsakydamas į portalo lrytas.lt klausimą, taigi kodėl rinktinės senbuviams niekas nieko nepranešė, purtė galva I.Pankratjevas.

Bet juk treneris turi bendrauti su žaidėjais? – paklausė žurnalistas.

„Turi, bet jis neturi jiems teisintis“, – atkirto strategas.

Pasijutęs nereikalingas, nacionalinės komandos senbuvis Devidas Šemberas ketvirtadienį paskelbė, kad ateityje daugiau nebevilkės Lietuvos rinktinės marškinėlių. Ant M.Stankevičiui, Ž.Karčemarskui ir kitiems užtrenktų durų spyna bus uždėta visam laikui?

„Supraskite mane teisingai – aš paskirtas treniruoti komandą tik šioms dviem rungtynėms. Apie ateitį kalbėti negaliu“, – atsakė I.Pankratjevas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.