M.Kalonas: „Parodėme gražų, atakuojantį futbolą“

Po rungtynių su Latvija Lietuvos rinktinės futbolininkai džiaugėsi iškovotu revanšu ir geru žaidimu. Pirmąsias oficialias rungtynes rinktinėje žaidęs Fedoras Černychas teigė viršijęs savo paties lūkesčius, o Nerijus Valskis liko patenkintas savo debiutu komandoje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 12, 2013, 7:36 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 5:38 AM

Lff.lt pateikia Lietuvos rinktinės žaidėjų komentarus.

Lietuvos rinktinės saugas Fedoras Černychas: „Nuotaika įspūdinga, nesitikėjau tokių rungtynių. Fantastika. Kojos šiek tiek drebėjo, bet vaikinai prieš rungtynes padėjo, paskatino, kad nebijočiau. Rungtynės pavyko.

Turėjau bėgti prie antrojo virpsto, bet susitarėme su T.Kijansku, kad bėgsime atvirkščiai. Taip ir išėjo, kad įmušiau įvartį. Pirmą kartą įmušiau už Lietuvos rinktines, todėl labai smagu. Prieš antrą įvartį S.Mikoliūnas gerai atsidengė, man beliko atiduoti perdavimą. Džiaugiuosi, kad padėjau komandai laimėti derbį."

Lietuvos rinktinės saugas Saulius Mikoliūnas: „Džiaugiuosi, kad pavyko atsirevanšuoti už pralaimėjimą Rygoje. Pastaruoju metu klube žaidžiu gynėju, todėl buvęs treneris mane irgi ten bandė. Šiandien treneriai pasirinko mane kitoje pozicijoje. Didelio skirtumo kur rungtyniauti man nėra. Įvarčio nesureikšminu. Šiandien pavyko man įmušti, galbūt kitą dieną įmuš kas kitas. Džiaugiuosi ir už kitus. Visada norisi būti už kaimynus aukščiau. Tai principinė kova nuo seno."

Lietuvos rinktinės gynėjas Valdemaras Borovskis: „Tikrai galėsiu grįžti į Latviją aukštai pakelta galva. Parodėme gerą futbolą, visi stengėsi. Manau, kad sirgaliams patiko. Rezultatas parodė, kad trenerio pasirinkimas pasiteisino. Buvome kaip vienas kumštis, stengėmės vienas už kitą. Ankstyvas įvartis kiekvienose rungtynėse duoda didelį pliusą. Džiaugiuosi, kad treneris pasitikėjo manimi. Ginti Lietuvos garbę prie savo sirgalių labai malonu."

Lietuvos rinktinės saugas Nerijus Valskis: „Labai geras jausmas debiutuoti. Esu patenkintas debiutu. Nors galėjau įmušti įvartį, nepavyko. Bandžiau įmušti „tarp ausų" vartininkui, bet jis gerai susitvarkė. Pritrūko sėkmės. Tačiau svarbiausia pergalė. Žaidimas buvo dinamiškas, greitai išėjome į atakas. Tiesa, rungtynių pabaigoje galėjome ir daugiau pakontroliuoti kamuolį. Šiandien buvome užsivedę ir negalvojome kaip varžovai žais, o žiūrėjome į save."

Lietuvos rinktinės saugas Mindaugas Kalonas: „Rungtynės buvo geros. Gerai joms pasiruošėme. Įvykdėme visus trenerio taktinius sumanymus. Rezultatas tikrai vertingas. Buvo psichologiškai svarbu įveikti latvius. Įrodėme, kad lietuviai yra stipresni. Parodėme gražų, atakuojantį futbolą."

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.