Naujoji Pele knyga sveria 15 kilogramų ir kainuoja per tūkstantį eurų

Futbolo legenda Pele išleido naują knygą, kurioje Brazilijos pažiba prisimena visą savo karjerą. Nors tokia knyga turėtų puošti kiekvieno prisiekusio futbolo gerbėjo lentyną, daugeliui jų ji gali būti finansiškai neįkandama – Pele knyga įvertinta 1 tūkst. 225 eurais. Beje, ją ir nešiotis po miestą ar į kavinę ne kiekvienas galėtų – knyga sveria 15 kilogramų, rašo goal.com.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 17, 2013, 11:23 AM, atnaujinta Feb 21, 2018, 2:27 AM

Ši knyga – istorinė ir grafinė Pele karjeros apžvalga. Joje yra daugiau nei 500 nuotraukų ir 1283 tekstai, išsidėlioję daugiau nei 500 puslapių.

Už dar didesnę – 1 tūkst. 875 – eurų kainą kolekcionieriai galės įsigyti prabangų knygos variantą, kurioje yra brazilo portretinės nuotraukos, kuomet jis stebi rungtynes.

„Žiūrėjimas į visas nuotraukas sukėlė daug emocijų. Jos man priminė visus žmones, kuriuos mylėjau. Kurie palaikė mane per visą karjerą. Tai mano šeima, draugai, komandos draugai ir sirgaliai“, - socialiniame tinkle „Twitter“ apie savo knygą rašė 72 metų Pele.

Pele knyga bus pristatyta Niujorke, Dubajuje ir Londone.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.