K.Sarsanija: „Pasistengsime atimti šansą iš „Žalgirio“

„Jei „Žalgiris“ negali išnaudoti savo šanso, pasistengsime jį atimti“, - pareiškė Klaipėdos „Atlanto“ strategas Konstantinas Sarsanija. Sekmadienį jo auklėtiniai po itin dramatiškų rungtynių 2:1 nugalėjo Pakruojo „Kruojos“ futbolininkus. Klaipėdos klubui reikėjo tik pergalės, jeigu šis ketino ir toliau siekti Lietuvos čempionato aukso.

K.Sarsanija teigė, kad Klaipėdos komanda darys viską ką gali, kad sutrukdytų žalgiriečiams laimėti auksą.<br>D.Umbraso nuotr. iš archyvo
K.Sarsanija teigė, kad Klaipėdos komanda darys viską ką gali, kad sutrukdytų žalgiriečiams laimėti auksą.<br>D.Umbraso nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 4, 2013, 6:37 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 2:55 PM

Jau ne pirmą kartą savo progos išnaudoti nesugebėjęs „Žalgiris“, šeštadienį neįveikęs Gargždų „Bangos“ (1:1), leido „Atlanto“ ekipai intrigą išlaikyti iki paskutiniojo turo.

Tačiau „Atlantas“ galėjo ir suklupti. Pergalę K.Sarsanijos kariauna iškovojo tik tada, kai teisėjas skyrė 11 m baudinį į Pakruojo komandos vartus.

„Tai – gera komanda, kuri namuose atėmė taškų iš daugelio komandų. Tarp jų – ir „Žalgiris“. Jie mus nugalėjo antrajame ture, dukart įveikė Panevėžio „Ekraną“, - portalui alyga.lt sakė K.Sarsanija. - Mačas mums buvo labai sunkus. Svarbiausia, kad mes – komanda. Vaikinai parodė charakterį ir mes išliekame lenktynėse dėl titulo.“

K.Sarsanija teigė, kad „Kruoja“ kovojo lyg turėdama papildomą motyvaciją. „Tai matėsi. Galvoju, kad jiems buvo pažadėtos premijos už šią dvikovą“, - sakė šiemet ekipos vairą perėmęs treneris, kuris kartu su strategų štabu atnaujino „Atlantą“ ir aplink klubo vėliavą subūrė gerus Lietuvos žaidėjus.

Paskutiniojo A lygos turo skaičiuoklė – paprasta. „Žalgiris“ šeštadienį namuose žais su Marijampolės „Sūduva“. Žalgiriečiams auksą atsiimti sutrukdytų tik pralaimėjimas. Tačiau net ir nesėkmės atveju reikėtų, kad „Atlantas“ nugalėtų „Bangos“ ekipą.

Tokiu atveju Lietuvos A lygoje vyktu auksinės rungtynės – papildomas mačas, kuriame dėl pirmosios vietos susikautų „Žalgirio“ ir „Atlanto“ ekipos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.