A.Skarbalius mieliau rinktųsi Danijos klubą, o ne Lietuvos rinktinę

Aurelijus Skarbalius laukia pasiūlymų. 40 metų strategas, įsitvirtinęs ir gyvenantis Danijoje, laikomas vienu realiausių pretendentų į Lietuvos rinktinės trenerio postą. Anksčiau A.Skarbalius neslėpė, kad apie galimybę muštruoti lietuvius kalbėsi su federacija, tačiau iš jo komentarų sn.dk portalui galima spręsti, kad Lietuvos rinktinė nebūtų prioritetų viršūnėje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 14, 2013, 11:59 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 9:22 AM

Paklaustas, ar ketina pradėti treniruoti Lietuvos rinktinę jis teigė, kad labiau norėtų dirbti Danijos klube – pirmajame arba aukščiausiajame divizione.

„Nėra ko slėpti – kalbėjomės trumpai ir susitarėm susitikti ilgesniam pokalbiui, - lrytas.lt anksčiau teigė A.Skarbalius. - Julius (Kvedaras. - Red.) sakė, kad nori susitikti, bet prieš tai dar turi viską ramiai susidėlioti po šio atrankos ciklo.“

Buvęs Lietuvos rinktinės gynėjas 1994-1995 m. su Kauno „Inkaro Grifo“ komanda, kurią tuomet treniravo dabartinis LFF prezidentas, tapo šalies čempionu, bet pastaruosius aštuoniolika metų jau gyvena Danijoje.

Auri pravardę gavęs lietuvis 1995-2005 m. vilkėjo Kopenhagos „Brondby“, o 2005-2008 m. – „Herfolge“ klubo aprangą. Ant vinies pakabinęs futbolo batelius A.Skarbalius liko Danijoje, kurioje pradėjo trenerio karjerą.

Iš pradžių jis dirbo „Herfolge“ komandos štabe, vėliau tapo „Koge“ treneriu, o 2011-2013 m. treniravo Kopenhagos „Brondby“ - garsiausią šios šalies klubą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.