Cs.Laszlo darbo Škotijoje siekia žarstydamas pažadus

Iš Lietuvos rinktinės stratego posto atleistas Csaba Laszlo pareiškė didelį susidomėjimą Škotijos klubu Inverneso „Caledonian Thistle“. Pasak portalo scotsman.com, vengras netgi pažadėjo klubui jį atvesti iki Europos turnyrų slenksčio.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-11-14 13:02, atnaujinta 2018-02-20 09:18

49 metų strategas Lietuvoje taip pat dalino pažadus į kairę ir į dešinę, tačiau jam nepavyko pasiekti nė vieno iš užsibrėžtų tikslų. Dar nesibaigus atrankos į pasaulio čempionatą turnyrui LFF atleido Cs.Laszlo.

Jis su Lietuvos rinktine per šešiolika oficialių rungtynių iškovojo tik dvi pergales. Abi buvo pasiektos kovoje su Lichtenšteinu.

Nuo to laiko Cs.Laszlo neturėjo darbo, tačiau dabar jam atsirado galimybė vadovauti škotų ekipai.

„Esu susidomėjęs postu, nes mano šeima jau kurį laiką gyveną Škotijoje. Aš pažįstu škotišką futbolą ir čia turiu neužbaigtų darbų dar nuo „Hearts“ laikų“, - teigė Cs.Laszlo.

Būtent kalbėdamas apie galimybę įsidarbinti Škotijos „Premier“ lygos klube, pasak šaltinių, Cs.Laszlo ir pažadėjo ekipą atvesti iki galimybės varžytis Europoje.

Be to, Cs.Laszlo užsiminė ir apie Lietuvos rinktinę – jis teigė, kad darbas čia buvo šiek tiek nuobodus. Cs.Laszlo tvirtina, kad juo domisi nemažai Europos klubų, tačiau jis renkasi „Caledonian Thistle“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.