Į Vilnių atvyks „Barcelona“ akademijos auklėtiniai

Didžiausiame Baltijos šalyje futbolo turnyre "Ateitis CUP" paaiškėjo pajėgiausios dvylikamečių komandos. Trečią kartą šių turnyrų istorijoje nugalėjo „Minsk“ ekipa, kuri po atkaklios kovos ir baudinių serijos nugalėjo Kaliningrado „Baltiką“. Pagrindinis rungtynių laikas baigėsi be įvarčių.

Runtynių akimirka.
Runtynių akimirka.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 19, 2013, 6:57 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 6:49 AM

"Turnyre Vilniuje dalyvaujame penktą kartą ir visada džiaugiamės, galėdami čia atvykti. Turnyro lygis kasmet auga, tačiau mums nuo to tik geriau. Sakyčiau, kad finale žaidė dvi lygios komandos ir, realiai vertinant tokias rungtynes, jos buvo iki pirmo įvarčio. Kadangi nepavyko pasižymėti nei vieniems, nei kitiems, teko sudalyvauti baudinių loterijoje", - po finalo kalbėjo nugalėtojų komandos treneris Sergejus Ščiuka.

Rungtynės dėl trečios vietos vyko panašiu scenarijumi. Pagrindinis rungtynių laikas baigėsi be įvarčių, o baudinių serijoje Daugpilio "Daugava" buvo pajėgesnė už Minsko "Dinamo" ekipą.

Šį savaitgalį „Sportimos“ manieže bei Lietuvos futbolo federacijos stadione įvyks dešimtmečių ir vienuolikmečių turnyras. Pastaroje amžiaus grupėje dėl taurės varžysis ir Barselonos futbolo akademijos auklėtiniai, kurie į Lietuvą atvyks ketvirtadienio vakare.

Barselonos futbolo akademijos auklėtinius galėsite išvysti:

Penktadienį 10.00 val. Sportimoje. Varžovas Kauno „Tauras“;

Penktadienį 12.45 val. LFF stadione. Varžovas Sankt Peterburgo „Zenit-Avtovo“;

Šeštadienį 10.45 val. LFF stadione. Varžovas Borisovo „Bate“ klubas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.