K.Sarsanija – apie atlyginimus A lygoje ir rinktinės trenerio postą

Brangiausias Lietuvos futbolo A lygos vicečempionų žaidėjas uždirba 8,5 tūkstančio litų per mėnesį. Tai Rusijos žiniasklaidai atskleidė Klaipėdos „Atlanto“ vyriausiasis treneris Konsantinas Sarsanija. Rusas kalbėjo apie įspūdžius po pirmojo sezono Lietuvoje, finansinius aspektus ir užsienios ekipas sudominusius A lygos žaidėjus.

Remiantis K.Sarsanijos žodžiais, „Atlante“ brangiausias žaidėjas gauna 8,5 tūkst. litų atlyginimu, o „Sūduvoje“, „Ekrane“ ir „Žalgiryje“ algos – dvigubai didesnės.<br>D.Umbraso nuotr. iš archyvo
Remiantis K.Sarsanijos žodžiais, „Atlante“ brangiausias žaidėjas gauna 8,5 tūkst. litų atlyginimu, o „Sūduvoje“, „Ekrane“ ir „Žalgiryje“ algos – dvigubai didesnės.<br>D.Umbraso nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 6, 2013, 12:01 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 11:04 PM

Laikraščiui „Sport Express“ K.Sarsanija pasakojo, kad „Atlante“ futbolininkai dar gali gauti premijas, kurių dydis – apie tūkstantį litų. Taip pat žaidėjams apmokamas maitinimas, būstas, kuro išlaidos.

Tiesa, K.Sarsanija pažymėjo, kad kiti trys A lygos grandai – „Žalgiris“, „Ekranas“, „Sūduva“, yra turtingesni. Ten, „Atlanto“ stratego teigimu, algos siekia 17-20 tūkst. litų.

Treneris pažymėjo, kad kai „FBK Kauno“ ekipa priklausė Vladimirui Romanovui, ten žaidėjams buvo suteikiamos puikios sąlygos.

„Aišku, jei Rusijos futbolininkui pasiūlysi vykti į Lietuvą už tokią algą, jis nusijuoktų tiesiai į veidą, – „Sport Express“ pasakojo K.Sarsanija. – Bet galima rasti kompromisą. Lietuvoje tas išnuomotas žaidėjas gautų žaidimo praktikos, o dalį atlyginimo galėtų gauti iš savo klubo Rusijoje. Neatmetame galimybės tokį variantą panaudoti kitą sezoną.“ 

K.Sarsanija išskyrė tris jam didžiausią įspūdį palikusius žaidėjus – 27 įvarčius A lygoje įmušusį Nerijų Valskį bei savo auklėtinius Evaldą Razulį ir 19 metų puolėją Donatą Kazlauską.

Pasak stratego, pastaraisiais dviem domisi neįvardijamas Prancūzijos klubas, o dar keliais kitais „Atlanto“ futbolininkais susidomėjo Norvegijos ir Turkijos ekipos.

K.Sarsanija taip pat pasakojo, kad buvo susitikęs su LFF prezidentu Juliumi Kvedaru, bet šis jam Lietuvos nacionalinės komandos vyriausiojo trenerio posto nepasiūlė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.