Jaunieji futbolininkai pasaulio futbolo čempionato organizatoriams linkėjo sėkmės

Sekmadienį jauniausieji „Ekrano“ futbolo klubo akademijos auklėtiniai artėjančio 2014 metų Pasaulio futbolo čempionato organizatoriams linkėjo sėkmės. Viename iš „McDonald‘s“ restoranų Vilniuje vaikai nupiešė trisdešimt du piešinukus – linkėjimus, kurie bus išsiųsti čempionato Organizaciniam komitetui Rio de Žaneire. Būtent tiek komandų dalyvaus čempionate.

Jaunieji „Ekrano“ futbolininkai siuntė linkėjimus pasaulio futbolo čempionato organizatoriams.<br>T.Bauro nuotr.
Jaunieji „Ekrano“ futbolininkai siuntė linkėjimus pasaulio futbolo čempionato organizatoriams.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 8, 2013, 1:22 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 10:29 PM

Renginio metu mažųjų futbolininkų tėveliai taip pat susirungė su profesionaliais žaidėjais – varžėsi, kas geriau atliks įvairius futbolo triukus. Prieš juos varžėsi „Ekrano“ komandos naujokas Tomas Dapkus ir „Prelegentuose“ rungtyniaujantis Mindaugas Ponomariovas-Ozzis. Simbolinių varžybų dalyvių laukė rimti išbandymai – žinių apie futbolą patikrinimas, kamuolio perdavimo ir taiklumo rungtys.

„Futbolo rėmimas, skatinant jaunimo fizinį aktyvumą ir prasmingą laisvalaikio praleidimą, yra vienas „McDonald‘s“ strateginių uždavinių viso pasaulio mastu. Mūsų pasaulinė iniciatyva „Į stadioną – su žvaigžde“, „Ekranas-McDonald‘s“ komanda Lietuvoje ir kitos mūsų futbolo iniciatyvos susilaukia didžiulio vaikų susidomėjimo. Palaikydami mažuosius šalies futbolininkus, stengiamės prisidėti prie jų sportinių pasiekimų ir dar labiau paskatinti užsiimti mėgstama sporto šaka“, - sakė restoranų tinklo „McDonald‘s“ marketingo vadovas Marius Stonkus.

Šventės metu buvo paminėta ir dar viena proga – populiariausio restoranų tinklo Baltijos šalyse „McDonald‘s“ ir futbolo klubo „Ekranas“ trejų metų partnerystės sutarties pasirašymas. Šia proga mažieji akademijos auklėtiniai renginio svečiams pristatė naujas savo aprangas.

„FKE Akademijoje futbolo pagrindų vaikus mokome įtraukdami juos į smagius žaidimus. Organizuojame mažųjų varžybas ir šventes, todėl partnerystė su „McDonald‘s“ mums leidžia dar efektyviau įgyvendinti užsibrėžtą mokymo programą. „McDonald‘s“ restoranai vaikams, pirmiausia, reiškia smagią laisvalaikio praleidimo vietą , todėl sujungdami futbolą ir pramogas vaikams parodome, jog sportas yra smagus laisvalaikio praleidimo būdas“, - sakė FK „Ekranas“ sporto direktorius Deimantas Bička.

Restoranų tinklas „McDonald‘s“ yra pagrindinis FKE Akademijos rėmėjas ir partneris, prisidedantis prie jauniausių akademijos auklėtinių ugdymo. Anot D.Bičkos ši partnerystė leidžia ir toliau plėsti akademijos auklėtinių gretas, įsigyti moderniausio vaikams reikalingo sportinio inventoriaus. Mažieji sportininkai „McDonald‘s“ restoranuose švenčia gimtadienius, mini svarbias pergales.

FKE Akademijoje futbolo paslapčių mokosi 170 vaikų. Unikalios metodikos metu vaikai čia mokomi ne tik futbolo, bet ir pasitikėti savimi, ugdomos jų lyderio savybės, mokoma komandinio darbo bei atsakomybės. Pagrindinis FKE Akademijos tikslas – auginti „futbolo žvaigždutes“ klubo „Ekranas“ dublerių ir pagrindinei komandai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.