D.Šemberas „Auksinį kamuolį“ skirtų C.Ronaldo: „Didžiausia jo bėda, kad yra L.Messi“

Ar Lionelis Messi penktą kartą iš eilės bus pripažintas geriausiu pasaulio futbolininku? Gal šį kartą „Ballon d'Or“ apdovanojimas atiteks portugalui Cristiano Ronaldo? O gal šiuos nuolat konkuruojančius futbolininkus aplenks Čempionų lygą su Miuncheno „Bayern“ laimėjęs Franckas Ribery? Tokie klausimai jau kurį laiką sukasi futbolo gerbėjų ir specialistų diskusijose.

C.Ronaldo ir L.Messi pretenduoja tapti geriausiais metų futbolininkais.<br>AP nuotr.
C.Ronaldo ir L.Messi pretenduoja tapti geriausiais metų futbolininkais.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lina Motužytė

Jan 3, 2014, 3:54 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 11:51 PM

Ne išimtis ir Lietuvos futbolo žmonės. Ilgametis Lietuvos rinktinės gynėjas Deividas Šemberas „Auksinį kamuolį“ skirtų Madrido „Real“ lyderiui portugalui C.Ronaldo.

„Visi trys yra verti šio prizo, bet aš tikriausiai rinkčiausi C.Ronaldo. Šis žaidėjas metų metus demonstruoja stabilų žaidimą. Didžiausia jo bėda, kad yra L.Messi.

Man šiek tiek skaudu už C.Ronaldo, kadangi jis praėjusius ketverius metus negavo to prizo“, - nusišypsojo 35 metų futbolininkas.

Nors pagrindiniais pretendentais į „Auksinį kamuolį“ laikomi portugalas ir argentinietis, D.Šemberas nenuvertina ir prancūzo F.Ribery, kuris pernai tapo Čempionų lygos, Vokietijos čempionato ir Vokietijos taurės nugalėtoju.

„Negalima iš tos grupės išmesti F.Ribery, juk jis laimėjo Čempionų lygą, o tai padidina galimybes tapti geriausiu futbolininku“, - svarstė D.Šemberas.

C.Ronaldo „Auksinį kamuolį“ atsiėmė 2008-aisiais, vėliau ketverius metus šiuose apdovanojimuose karaliavo L.Messi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.