„Manchester United“ gali prarasti W.Rooney

Jau ne vieną kartą buvo kalbėta, kad „Manchester United“ ir Wayne'o Rooney keliai gali išskirti. Pasak „The Guardian“, šįkart gali tikrai taip nutikti. 2013-2014 metų Anglijos „Premier“ lygos sezonas – itin įtemptas ir kol kas „Manchester United“ ekipa ne tik yra nutolusi nuo pirmosios vietos, bet turi tvirtai stovėti, kad gautų bent paskutinį kelialapį į Čempionų lygą.

28 metų Anglijos rinktinės puolėjas prie „Manchester United“ ekipos prisijungė 2004 metais, atvykęs iš „Everton“ klubo.<br>AP archyvo nuotr.
28 metų Anglijos rinktinės puolėjas prie „Manchester United“ ekipos prisijungė 2004 metais, atvykęs iš „Everton“ klubo.<br>AP archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 6, 2014, 11:45 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 9:25 PM

Manoma, kad jeigu Davidui Moyesui nepavyks savo ekipos nuvairuoti į kito sezono elitinį Europos klubų turnyrą, W.Rooney ekipai pamojuos ranka.

Tokias kalbas paskatino ir tai, kad iki puolėjo sutarties galiojimo pabaigos liko 18 mėnesių ir W.Rooney nerodo jokio noro kalbėti apie 300 tūkst. svarų per savaitę vertės sutarties pratęsimą.

28 metų Anglijos rinktinės puolėjas prie „Manchester United“ ekipos prisijungė 2004 metais, atvykęs iš „Everton“ klubo.

Pranešama, kad W.Rooney situaciją atidžiai stebi Jose Mourinho ir Londono „Chelsea“ klubas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.