Persigalvojęs C.Ronaldo atvyks į Aukso kamuolio iškilmes

Portugalo Cristiano Ronaldo pyktis ataušo. Madrido „Real“ futbolininkas patvirtino, jog atvyks į FIFA Aukso kamuolio iškilmes, kurios sausio 13-ąją vyks Ciuriche.

C.Ronaldo patvirtino, jog dalyvaus FIFA Aukso kamuolio iškilmėse Ciuriche.<br>AP nuotr.
C.Ronaldo patvirtino, jog dalyvaus FIFA Aukso kamuolio iškilmėse Ciuriche.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-01-07 21:55, atnaujinta 2018-02-17 20:19

„Šis reikalas baigtas. Aš nenoriu daugiau apie tai kalbėti. Galiu tik pasakyti, kad būsiu iškilmėse“, - sakė C.Ronaldo po pergalės Ispanijos lygos rungtynėse prieš Vigo „Celta“ (3:0).

C.Ronaldo yra vienas iš trijų pretendentų gauti šį tradicinį prizą, kuris skiriamas geriausiam metų pasaulio futbolininkui.

Kartu su Madrido „Real“ žvaigžde į finalinį 2013-ųjų FIFA Aukso kamuolio nominantų trejetą pateko prancūzas Franckas Ribery (Miuncheno „Bayern“) ir argentinietis Lionelis Messi („Barcelona“), keturis pastaruosius sezonus jau triumfavęs šiuose rinkimuose.

2013-ųjų gruodį C.Ronaldo buvo viešai pareiškęs, jog nedalyvaus FIFA Aukso kamuolio iškilmėse, nes jį įžeidė Seppo Blatterio žodžiai.

FIFA prezidentas užsitraukė „Real“ žvaigždės nemalonę, kai 2013-ųjų spalį kalbėdamasis su Oksfordo universiteto studentais palygino jį su argentiniečiu Lioneliu Messi.

„Jis (C.Ronaldo) lyg karo būrio vadas aikštėje (atsistojęs S.Blatteris imitavo karo vadą. – Red.). Kaip ten bebūtų vienas iš jų savo plaukams tikrai išleidžia daugiau pinigų, - tuomet pajuokavo S.Blatteris. - Negaliu pasakyti, kuris iš dviejų yra geresnis. Pamatysime per šių metų varžybas (FIFA Aukso kamuolio rinkimus. – Red.) antrąją sausio savaitę. Man patinka jie abu. Bet aš labiau mėgstu Messi.“

Vėliau FIFA prezidentas net buvo priverstas viešai atsiprašyti, kai dėl šių žodžių įsiplieskė skandalas, o C.Ronaldo pagrasino, jog neatvyks į numatytas iškilmes Šveicarijoje.

„Nežinau, ar aš laimėsiu, ar tai bus Ribery, ar Messi, - pirmadienį kalbėjo C.Ronaldo. - Noriu kaip visuomet gerai atlikti savo darbą, padėti „Real“ savo įvarčiais ir geru žaidimu. Būsiu patenkintas, jeigu gausiu Aukso kamuolį, bet gyvenimas nesustos ir gyvensiu taip pat kaip anksčiau, jeigu jo nelaimėsiu. Visuomet vykdavau į šias iškilmes, todėl nematau priežasčių, kodėl turėčiau dabar nevažiuoti. Tai normalu, kad aš ten būsiu. Pamatysime, kas ten nutiks.“

Parengė Tomas Aleksiūnas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.