„Manchester United“ sieks nuplauti gėdos dėmę

Krizę išgyvenantis Anglijos čempionas „Manchester United“ klubas bandys nutraukti trijų iš eilės pralaimėjimų seriją ir atkeršyti „Swansea City“ ekipai. „Viasat Sport Baltic“ kanalas savaitgalį ir pirmadienį parodys šešerias “Premier“ lygos rungtynes.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-01-10 15:25, atnaujinta 2018-02-17 17:18

„Manchester United“ pralaimėjo tris kartus iš eilės pirmą kartą nuo 2001 metų. „Raudonieji velniai“ šias nesėkmes patyrė trijuose frontuose – „Premier“ lygoje, Anglijos futbolo asociacijos („FA Cup“) ir Anglijos lygos taurės („Capital One Cup“) varžybose.

Šeštadienį „Raudonieji velniai“ namie sieks revanšo akistatoje su „Swansea City“ komanda. Jai Davido Moyeso auklėtiniai savajame „Old Trafford“ stadione 1:2 pralaimėjo „FA Cup“ turnyre.

„Premier“ lygoje „Manchester United“ užima tik 7 vietą (34 taškai), Velso klubas žengia 13-as (21 tšk.). „Swansea City“ čempionate nelaimėjo per šešis turus iš eilės.

Sekmadienį antroje vietoje esantys „Manchester City“ futbolininkai svečiuose grumsis su „Newcastle United“. „Miestiečiai“ pastaruoju metu žaidžia įspūdingai. Jie „Premier“ lygoje šventė penkias pergales iš eilės, o iš pastarųjų devynių mačų aštuoniuose triumfavo ir tik vieną baigė lygiosiomis.

Du kartus iš eilės dabar pirmenybėse suklupęs Niukaslo klubas yra aštuntas (33 tšk.). „Šarkos“ nepamiršo skaudžios nesėkmės 0:4 pirmoje šių ekipų tarpusavio akistatoje Mančesteryje.

Transliacijų tvarkaraštis:

Sausio 11 d.

14.40 val. „Hull City“ – Londono „Chelsea“

16.55 val. „Tottenham Hotspur“ – „Crystal Palace“

19.25 val. „Manchester United“ – „Swansea City“

12 d. 16.00 val. „Newcastle United“ – „Manchester City“

18.05 val. „Stoke City“ – „Liverpool“,

Sausio 13 d.

21.55 val. Birmingamo „Aston Villa“ – Londono „Arsenal“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.