„AC Milan“ atleido trenerį M.Allegri

Kai klubo savininkas Silvio Berlusconi kalba apie permainas – jos ateina. Tuo dar kartą įsitikino „AC Milan“ klubo sirgaliai, kuriuos pasiekė žinia, kad Italijos komanda atleidžia trenerį Massimiliano Allegri. 46 metų strategas šį sezoną sulaukė daugybės kritikos, nes ekipa nepateisina rezultatų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-01-13 13:01, atnaujinta 2018-02-17 15:08

Su komanda atsisveikinęs M.Allegri anksčiau kalbėjo, kad po vasaros nebedirbs „AC Milan“ klube, tačiau panašu, kad sekmadienio pralaimėjimas 3:4 „Sassuolo“ klubui paspartino vadovų žingsnius.

M.Allegri laikinai pavaduos jo asistentas Mauro Tassotti. „AC Milan“ klubas skubos tvarka nušalino M.Allegri ir jo štabą. Klubas nori padėkoti treneriui ir jo štabui už darbą ir linki sėkmės“, - buvo prašoma klubo pranešime spaudai.

„AC Milan“ Italijos „Serie A“ čempionate užima tik 11-ąją vietą. Per devyniolika mačų ekipa surinko 22 taškus. Per pirmąją sezono pusę „AC Milan“ iškovojo penkias pergales.

M.Allegri prie „AC Milan“ vairo stojo 2010 metų vasarą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.