„Atlanto“ žaidėjai sudomino „Arsenal“ klubą, K.Sarsanija laukia A.Wengero skambučio

Praėjusią savaitę į Londono „Arsenal“ akademiją atvykę du Klaipėdos „Atlanto“ futbolininkai Donatas Kazlauskas ir Dovydas Virkšas žengė dar vieną žingsnį savo svajonės link. Abu žaidėjai pasirodė pakankamai gerai, kad paliktų įspūdį „Arsenal“ treneriams, kurie D.Kazlauską ir D.Virkšą pasiliko antrajam išbandymui.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 14, 2014, 5:01 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 1:26 PM

Abu lietuviai treniravosi su „Arsenal“ jaunimo iki 21 metų komanda. Jie taip pat vakarieniavo su vyriausiuoju „Arsenal“ strategu Arsene'u Wengeru.

Antrojoje treniruočių stovykloje devyniolikmečiui D.Kazlauskui ir šešiolikmečiui D.Virkšui reikės pademonstruoti dar geresnius įgūdžius ir įtikinti trenerius, kad jie patobulėjo ir turi dar daugiau talento.

Klaipėdos „Atlanto“ klubas pranešė, kad su treneriu Konstantinu Sarsanija susisiekė A.Wengeras. Pastarasis teigė, kad lietuvius aikštėje matė tik vieną kartą.

„Lietuviai jam patiko ir jį pasiekė geri trenerių atsiliepimai“, - socialiniame tinkle „Facebook“ pranešė klubas, priturdamas, kad K.Sarsanija laukia dar vieno A.Wengero skambučio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.