„Galatasaray“ vėl atvėrė piniginę – taikiklyje atsidūrė N.Vidičius

Turkijoje klijuojamas superklubas pribrendo dar vienam žingsniui. „Daily Mail“ žiniomis, Stambulo „Galatasaray“ nusprendė pateikti pasiūlymą „Manchester United“ gynėjui Nemanja Vidičiui. 32 metų centro gynėjo sutartis su Anglijos klubu baigs galioti vasarą, todėl serbas turi teisę kalbėtis su užsienio klubais apie galimą išvykimą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 14, 2014, 11:35 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 1:06 PM

Turkijos gigantai pasiūlymą N.Vidičiui pateikti ketina savaitės pabaigoje. „Galatasaray“ komandoje jis nebūtų pirmasis skambus vardas. Ekipos marškinėlius vilki vis dar rinkoje geidžiamas žaidimo organizatorius Wesley Sneijderis, taip pat ir puolėjas Didier Drogba.

„Galatasaray“ komandai vadovauja Roberto Mancini, dar pernai dirbęs „Manchester City“ klube.

Sandoriu užsiimti ketina Muzzi Ozcanas. Šis derybas puikiai išmanantis specialistas padėjo R.Manciniui susirasti darbą Turkijoje. Taip pat jis dalyvavo „Galatasaray“ komandai siekiant prisivilioti „Chelsea“ kapitoną Johną Terry.

N.Vidičius dabar uždirba 90 tūkstančių svarų per savaitę, tačiau futbolininkas žino, kad Stambule gali savo piniginę išpūsti.

Turkijos klubas domėjosi galimybe futbolininką įsigyti dar šio mėnesio pradžioje, tačiau „Manchester United“ nesileido į kalbas. Tačiau tai nesutrukdys R.Mancini įsigyti gynėjo, jeigu pats serbas tam neprieštaraus.

Manoma, kad „Galatasaray“ gynėjui pasiūlys 3 milijonus svarus. Tap pat ir daugiau nei 415 tūkst. svarų vertės priedus. Visi šie pinigai – per sezoną ir atskaičius mokesčius.

Stambulo klubas W.Sneijderiui po mokesčių moka 5,4 mln. svarų, o D.Drogba gauna 3,3 mln. per metus.

„Daily Mail“ taip pat išsiaiškino, kad „Galatasaray“ pateikė pasiūlymą Londono „Arsenal“ gynėjui Bacary Sagna. Jam buvo pasiūlyta ketverių metų sutartis už 4,1 mln. per sezoną.

Nors Turkijos futbolo lyga nėra patraukliausias variantas garsiems futbolininkams, „Galatasaray“ stengiasi savo naudai išnaudoti Čempionų lygą. Turkijos klubas užkirto kelią patekti į Čempionų lygos aštuntfinalį Turino „Juventus“ komandai ir užėmė italų vietų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.