„Manchester City” padidino sezono įvarčių kraitį iki 99-ių

„Manchester City“ komanda trečiadienį pademonstravo, kad šį sezoną turi galingus pabūklus. Anglijos futbolo asociacijos (FA) taurės turnyro trečiojo etapo pakartotinėse rungtynėse Manuelio Pellegrini auklėtiniai 5:0 sušaudė „Blackburn Rovers“ komandą, kurios sirgaliai nusivylė, jog nebuvo sukurta dar viena sensacija.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 16, 2014, 7:54 AM, atnaujinta Feb 17, 2018, 11:45 AM

Alvaro Negredo ir Edinas Džeko įmušė po du įvarčius, o po traumos sugrįžęs Sergio Aguero pridėjo vieną. Savo įvarčių kraitį iki 99 visuose turnyruose padidinęs „Manchester City“ klubas taip pat parodė, kad turi daugybę rezervų.

Juk pergalę iškovojo daugiausia iš antrosios sudėties surinki futbolininkai. „Matėte skirtumą tarp „Championship“ lygos ir „Premier“ lygos komandų“, - po mačo sakė „Rovers“ strategas Gary Boowyeris.

Pirmasis komandų mačas sausio ketvirtąją baigėsi 1:1. Tai buvo vienintelis kartais, kai M.Pellegrini kariauna nesugebėjo laimėti per pastaruosius dešimt mačų.

„Manchester City“ - „Blackburn Rovers“ 5:0. A.Negredo (45, 46), E.Džeko (66, 78), S.Aguero (72).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.