Prasidėjo F.Ribery ir K.Benzemos teismas dėl kaltinimų seksu su nepilnamete

2014 m. sausio 20 d. 17:19
lrytas.lt
Prasidėjo Prancūzijos futbolininkų Francko Ribery ir Karimo Benzemos teismas, kuriame sportininkai kaltinami užsiiminėję seksu su nepilnamete prostitute, rašo BBC.
Daugiau nuotraukų (1)
Prestižiniuose metų futbolininko rinkimuose trečiąją vietą užėmusiam 30 metų Miuncheno „Bayern“ saugui F.Ribery gresia kalėjimas iki trijų metų ir iki 45 tūkstančių eurų bauda. 26-erių Madrido „Real“ puolėjo K.Benzemos – laisvės atėmimas iki trijų metų bei iki 55 tūkst. eurų bauda.
Abu žaidėjai yra kaltinami už seksą sumokėję Zahia Dehar, vėliau išgarsėjusiai kaip moteriško apatinio trikotažo modeliui bei dizaineriai. K.Benzemos byloje pažymėta, kad tuomet merginai buvo šešiolika, o F.Ribery – septyniolika.
Nesitikima, kad į pirmadienį teisme pasirodys nei abu futbolininkai nei Z.Dehar, kuri yra atsiėmusi civilinį ieškinį. „Ji nieko neprašo“, - teigė jos advokatas Danielis Vaconsinas.
Prancūzijoje seksas legalus nuo penkiolikos, tačiau mokėti už tai pinigus, kam nėra aštuoniolikos – nusikaltimas.
Prancūzijos aukščiausiasis teismas pabrėžė, kad dėl nusikaltimo nubausti gali būti tik tie, kurie žinojo, jog prostitutė – nepilnametė.
F.Ribery prisipažino, kad turėjo lytinių santykių su Z.Dehar, kai ši buvo atskraidinta į Miuncheną 2009-aisiais, kaip dovana jo 26-ojo gimtadienio proga. Tačiau futbolininkas tikina, kad nežinojo, jog mergina yra nepilnametė.
K.Benzema yra kaltinamas sumokėjęs už seksą merginai viename Paryžiaus viešbutyje, bet žaidėjas tikina, kad nebuvo jokio susitikimo.
Dabar 21-erių sulaukusi Z.Dehar dėl kilusių skandalų tapo tikra garsenybė. Tuo pasinaudojusi ji įsitvirtino prabangių apatinių drabužių versle.
Ji teismui patvirtino, kad turėjo lytinių santykiu už pinigus su abiem žaidėjais ir pabrėžė, kad jiems melavo apie savo amžių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.