Dortmundo „Borussia“ lenkas R.Lewandowskis ginasi kaltinimų dėl smurto

Dortmundo „Borussia“ futbolininkas Robertas Lewandowskis atmetė kaltinimus dėl smurto, kuriuo jį apkaltino vienas paauglys.

R.Lewandowskiui trūko kantrybė, kai vienas moksleivis jam parodė į viršų iškeltą vidurinįjį pirštą.<br>AP nuotr. iš archyvo
R.Lewandowskiui trūko kantrybė, kai vienas moksleivis jam parodė į viršų iškeltą vidurinįjį pirštą.<br>AP nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-01-24 14:56, atnaujinta 2018-02-17 03:38

25 metų lenkui trūko kantrybė, kai vienas moksleivis jam parodė į viršų iškeltą vidurinįjį pirštą. Po skirtingai interpretuojamų šio konflikto aplinkybių futbolo gerbėjas kreipėsi į teismą, reikalaudamas, kad futbolininkas sulauktų bausmės už esą jam suduotus smūgius.

„Jis išlipo iš mašinos ir pasileido link manęs. Paklausęs, kodėl tai padariau, jis po to smogė kumščiu man į krūtinę“, - dienraščiui „Bild“ aiškino nukentėjęs moksleivis.

„Noriu aiškiai pasakyti, jog nenaudojau jokios fizinės jėgos prieš tuos, kurie pažeidė privatų mano gyvenimą“, - socialiniame „Facebook“ tinkle teigė R.Lewandowskis.

„Robertas man paaiškino, kad vaikinas jam parodė ištiestą vidurinį pirštą. Robertas išlipo iš mašinos, norėdamas šio paklausti, kodėl taip elgiasi ir jam uždėjo ranką ant peties, - futbolininką gynė „Borussia“ prezidentas Hanzas Joachimas Watzke. – Robertas dievagojosi, kas jis tikrai nei palietė vaikino veidą, nei jam smogė. Aš tikiu Robertu 100 procentų“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.