J.Mourinho: „Šampaną gerti realu kitą sezoną“

Londono „Chelsea“ komanda kitą sezoną bus labiau parengusi savo ginkluotę, tačiau iki pat vasaros spaus Anglijos „Premier“ lygos lyderius. Apie tai antradienį kalbėjo „Chelsea“ strategas Jose Mourinho. Jo auklėtiniai trečiadienį susitiks su „West Ham United“ futbolininkais, tad tikimasi, kad ekipa įsirašys dar tris taškus ir neleis atsipalaiduoti Londono „Arsenal“ bei „Manchester City“ komandoms.

J.Mourinho mano, kad „Chelsea“ klubui apie trofėjų galvoti reikėtų kitąmet.<br>AP nuotr.
J.Mourinho mano, kad „Chelsea“ klubui apie trofėjų galvoti reikėtų kitąmet.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Reuters” ir lrytas.lt inf.

Jan 28, 2014, 4:50 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 12:06 AM

Ir nors dabar „Chelsea“ nuo lyderių skiria tik pora taškų, J.Mourinho tvirtina, kad apie trofėjų reikėtų galvoti kitąmet.

„Šansai ateityje iššauti šampaną – geri, bet ne šį sezoną, - sakė sekmadienį 51-erių sulaukęs strategas. - Turime išlaikyti tokį pat gerą tempą, o visa kita tegul vyksta natūraliai. Šį sezoną mūsų pagrindinis tikslas – suburti komandą. Aš manau, kad kitą sezoną būsime labai stiprūs. Dabar, žinoma, varžomės su visais ir siekiame pergalių.“

Ispanų saugą Juaną Matą „Manchester United“ klubui pardavęs ir jaunąjį Egipto futbolininką Mohamedą Salah iš „Basel“ įsigijęs „Chelsea“ klubas Anglijoje – trečias. Vienu tašku J.Mourinho kariauna atsilieka nuo „Manchester City“, o nuo „Arsenal“ - dviem.

Pirmadienį „Chelsea“ keliaus į dvikovą su „Manchester City“. J.Mourinho tikina, kad svarbiausia, jog komanda neprarastų įgyto greičio ir pirmiau švęstų pergalę prieš „West Ham United“ futbolininkus, siekiančius išvengti iškritimo.

„Nauji žaidėjai, keletas traumų. Atėjo laikas pailsėti po sunkaus šventinio laikotarpio“, - apie trečiadienio kovą kalbėjo J.Mourinho.

„Chelsea“ vėl negalės padėti susižeidęs puolėjas Fernando Torresas, bet J.Mourinho tiki Samueliu Eto'o, kuris į „Manchester United“ vartus susmaigstė tris įvarčius (3:1).

„Samuelio atsidavimas komandai – labai didelis. Jis žaidžia puikiai“, - auklėtinį gyrė „Chelsea“ strategas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.