„Hotspur“ klubui mėginta nelegaliai parduoti olandų puolėją

Anglijos „Premier“ lygos klubas „Tottenham Hotspur“ galėjo tapti sukčių auka. „Hotspur“ komandai buvo mėginama parduoti olandų puolėją, tačiau anglai išsiaiškino, kad sutartyje padėtas reikšmingas parašas – padirbtas. FIFA netrukus pradėjo tyrimą dėl sukčiavimo, rašo dailymail.co.uk.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 29, 2014, 5:11 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 11:04 PM

Į „Hotspur“ klubą neseniai kreipėsi kroatų kilmės tarpininkas, kuris teigė, kad „Twente“ komanda jį įpareigojo parduoti Olandijos jaunimo (iki 21 metų) puolėją Lucą Castaignosą. Anglijos klubui buvo pateiktas dokumentas, kuriame - „Twente“ vadovo Joopo Munstermano parašas.

Anglijos klubas dėl šio pardavimo kreipėsi į „Twente“. Tada ir paaiškėjo, kad J.Munstermanas nedavė tokių nurodymų ir nepasirašinėjo jokio dokumento.

„Twente“ iškart kreipėsi į Olandijos futbolo federaciją ir paprašė visą informaciją perduoti UEFA ir FIFA.

„Buvo įvykdytas nusikaltimas. Žmogui buvo neteisėtai suteiktas įgaliojimas veikti klubo vardu. Su suklastotu dokumentu žaidėjas buvo pasiūlytas Anglijos klubui, - rašoma „Twente“ pranešime. - Apie situaciją žino Olandijos futbolo federacija.“

„Twente“ finansų direktorius Gertas-Janas Nijweide teigė: „Mus neseniai pasiekė žinia apie šį sukčiavimo atvejį. Išsiuntėme laišką žmonėms, kurie naudojosi padirbtu dokumentu.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: prezidento rinkimai – ko nemato Vilniaus burbulas?